Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tak tohle bylo hodně bláznivé, Matt Dillon byl dokonale slizký, pouliční hudebníci sloužili jako dobrá hudební vsuvka, a různé trapné scény byly nesmírně zábavné/// Velice vtipné a zábavné, i když jsem to z počátku nečekal, nakonec se mi to hodně líbilo. Fekální humor dokonale sedl (fakt, že to není trapné nebo nudné se hodně cení) a romantická část je taky solidně zahraná a zajímavá. Nejlepší scény: snad všechny s tím pejskem, hlavně jeho oživování, úvodní retro scéna, scéna s "gelem na vlasy", výslech na policií :-) a je toho mnohem víc./// Celkem 71%/// ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

No je to film síce viac ako 15 rokov starý, môžem ale povedať že na toto by som sa s chuťou pozeral znova a znova. Občas mi to v niečom pripomenulo prcičkovské fóriky, ale zaručene sa pri tom pobaví každý a navyše Ben Stiller a Cameron Diaz, no čo dodať viac, je to záruka skvelého filmu. Vtipné scény a trapasy u ktorých sa človek naozaj pobaví. Zamotaný dej a zaujímavé rozuzlenie. Ďalšia zo skvelých komédií môjho detstva. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziseri Peter a Bobby Farrelly natocili vskutku posobivy film a vybornu komediu, ktora plnila kina v roku 1998 a podla mna ma stale co ponuknut. Ako jo, jo, americky humor je tomu europskemu na kilometre vzdialeny, ale v tomto filme sa ten US humor vynimocne dal stravit. Miestami az fekalny humor je na urovni stale, ci uz roku 1998 alebo 2014. 88 % ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

a čo to vlastne na tej mary je? ja osobne nenachádzam nič viac, než pekné bradavky 26-ročnej cameron, ktorá, ak by ste ju roztopili, by mohla slúžiť ako poleva na svadobné torty a inak naozaj nič - z priemeru či ľahkého podpriemeru v ketegórii romantická komédia to vytrhávajú jedine známejší herci a asi tri alebo štyri "farrellyovské" humusácke žartíky (gule v zipse, vrásšité cecky, semeno na uchu a vo vlasoch, hovno na dlážke, vyrážky), ktoré tu však nefungujú... čo však trochu funguje a je vytrhnutím z nudy je úloha/postava barda-hudobného rozprávača... inak naozaj nechápem úspech a popularitu tohto filmu... ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie hodně divoce a účelově přepíná mezi člověčími silnějšími (čistá láska) a slabšími (naschvály, onanie, exkrementy) chvilkami. Jsou-li silné situační nápady a smysl pro "nerdovské" miniatury - koncept zlomyslného invalidy shledávám geniálním - Farrellyových Jekyllem, výsledný dojem jim hyzdí impulzivní zlo v podobě nadměrné dějovosti, gagové nezřízenosti (čti absence smyslu pro míru) a přehnaných metráží. Přesto životní dílko bratří Farellyů, komediálních auteurů, kteří vyhasli dřív, než stihli natočit opravdu dobrý film. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)
  • Ve scéně v čase 54:28 má Mary (Cameron Diaz) cukrovou vatu, ale v čase 54:42 si lze všimnout, že cukrové vaty je výrazně méně. (dc125)
  • Jeden z vyšetřovatelů na policejní stanici řekne Tedovi (Ben Stiller): „Jsem detektiv Stabler a tohle je detektiv Krevoy.“ Jde o jména producentů Stevena Stablera a Brada Krevoye. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno