Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

No je to film síce viac ako 15 rokov starý, môžem ale povedať že na toto by som sa s chuťou pozeral znova a znova. Občas mi to v niečom pripomenulo prcičkovské fóriky, ale zaručene sa pri tom pobaví každý a navyše Ben Stiller a Cameron Diaz, no čo dodať viac, je to záruka skvelého filmu. Vtipné scény a trapasy u ktorých sa človek naozaj pobaví. Zamotaný dej a zaujímavé rozuzlenie. Ďalšia zo skvelých komédií môjho detstva. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se dlouho hlasitě a od plic nesmál. Řekl bych, že je to nejlepší film bří Farrellyových, jaký jsem zatím viděl. Romantická část byla víc než romantická komediální a fekální vložky nebyly tak fekální, jak jsem si myslel, že budou. Nejvíce se mi líbilo, že film nešel hned na romantiku, ale vypomáhal si dalšími linkami (Tedova jízda atd.), než nastalo to, co nastat muselo. Začátek přijemných komediálních rolí Bena Stillera. Něco na tom filmu je. 90%. ()

Reklama

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Například? Obecně nemám v lásce Cameron Diaz ani Bena Stillera, takže nemám pocit, že by na ní něco bylo. A film v celku? Ben je tu nechutnější než obykle, Cameron se přetvařuje jako obvykle, scénář a vlastně celý příběh je absolutně o ničem, romantika je na konci asi tak deset vteřin a komedie? Kde? Že jsem ztrácela čas..... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mnozí recenzenti tehdy skřípali zuby, netušíc, že vzniká jeden velký komediální kult. Bratři Farrellyové přes všechna škobrtnutí dokázali balancovat na hranici situační komiky a dobrého vkusu. Pohrdající leckterými tabu se nebáli ničeho, ostatně podobně nevybíraví nebyli ani u svého asi nejslavnějšího kousku Blbý a blbější (mimochodem na rok 2014 chystají ve své značně uvadlé kariéře pokračování). Sestrojili sled komických situací, které fungují i po letech a divák si u nich rád připomene, jak rovnátko Ted (Ben Stiller konečně prorazil) zachraňuje mrkvičku a fazolky, jak si od něho Mary (sladká Cameron Diaz) bere trochu toho tělního gelu do vlasů, jak dopadne jeho souboj se psem nebo jeho oživování Healym (výborný Matt Dillon)!! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • První námět k filmu Něco na té Mary je se objevil již v roce 1988. (Trainspotter)
  • Po finančním neúspěchu filmu Kingpin (1996) počítali bratři Peter a Bobby Farrellyovi s tím, že jejich příští film bude s velkou pravděpodobností i tím posledním. Proto se rozhodli odhodit veškeré zábrany a natočit tu nejšílenější černou komedii, jakou si jen dokázali vymyslet. Jejich film Něco na té Mary je se nakonec stal obrovským kasovním trhákem. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama