Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Něco na tom Benu Stillerovi je, protože nebýt jeho, Mary by mě ani zdaleka tak nepobavila. Právě díky Stillerovu nepopiratelnému komediálnímu talentu jsou ty nejlepší scény filmu (první pokus obdarovat Warrena baseballovým míčkem, pasáž se stopařem, zatčením a výslechem, a také souboj s psíkem) těmi nejlepšími. Ano, já vím, že on je (nejspíš) nenapsal, ale nedokážu si představit, že by s kýmkoliv jiným tak fungovaly. A ačkoliv bych jinak dal možná o hvězdu méně, protože se mi velká část věcí, které jiným zřejmě připadaly supervtipné, nelíbila (cokoliv s Magdou, pak samozřejmě gel na vlasy, pitomí písničkáři, Tucker sbírající klíče), díky Stillerovi nejenže přidávám třetí hvězdu, ale dokonce si kvůli jeho scénám film jistě pustím znovu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Reklama

senor odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit tomu, že se takový ohňostroj trapnosti mohl dostat do seznamu 1001 filmů, které musíte vidět než zemřete. Americká komediální kinematografie v troskách. Gayové, černoši, retardi, lidi s berlema, staří lidé, zuřivý naspeedovaný čoklík a hlavně neustále problematické genitálie hlavního představitele, jsou přece vždy k popukání. Not a single laugh. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Toto je taková komedie spíše na nižší úrovni. Ale rozhodně se nehrabe někde pozadu za těmi lepšími... Jde tam o romantický příběh Mary a jejich přátel, přičemž dochází ke spoustě vtipných scén... Nejznámější je ta jask si ho mladý muž honí na záchodě u katalogu spodního prádla (ženského :)), a když je po všem tak jasi neví kam se "to" podělo, ale nechal to být. Poté otevře dveře Mary, a zeptá se "to je gel?", a on vůbec nětušíc o co jde, "jó jasně" a Mary si z jeho ucha "to" dá na ruku a jako gelm si je "nageluje", střihem se dostíváme asi o 5 minut vpřed, jak oba s polu sedí u baru a Mary stojí vlasy tam, kde si je "nagelovala"... Toto je také mimo jiné důkaz o vulgárnosti snímku... Vulgární je to opravdu dost, jako třeba polodetail až detail (velikost záběru) na skřípnutý pytel (šourek) v poklopsi atd. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná velmi romaticky, ale pak nastane peklo na zemi. Teda, ne do slova, ale rozjede se kolotoč bláznivých situací, kterému s přehledem vévodí Cameron Diaz a Ben Stiller. Nesmím opomenout psíka, protože ten za zmíňku stojí. Už jste viděli psa celého v sádře? Ne, tak máte možnost v této bláznivé komedii. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ben Stiller (Ted) byl první volbou bratrů Petera a Bobbyho Farrellyových pro hlavní roli. Studio ale bylo původně proti jeho obsazení. Když se Farrellyovi rozhodli místo něj obsadit tehdy neznámého Owena Wilsona, tak bylo studio ještě více proti tomu a nakonec přece jen souhlasilo s tím, aby byl do hlavní role obsazen Stiller. (Cheeker)
  • Při natáčení v Miami si Matt Dillon (Healy) a Cameron Diaz (Mary) dali v místní restauraci steak, pak šli ven a kouřili marihuanu na chodníku přímo před restaurací. (veronikajel)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama