Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Necron 

všechny recenze uživatele

tragicky hnuj misici se s ukrutnou demenci. uz aspon vim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal a koho pojebu za to, ze mi to vnutil. to melo byt vtipne? romanticke? sexy? dojemne? nebo jake? prazdne? k nasrani? ben stiller je asi nejvetsi trapak v hollywoodu a navic uplne bez jakehokoliv stylu - vetsi loser uz snad nikde byt nemuze. 1* za scenku s ozivovanim psa a nazranym hadem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy romantické komedie byly jak zábavné, tak romantické, Ben Stiler byl dobrý komikem a Cameron Diaz byla příjemná herečka. Jeden z nejlepších "romantickokomediálních" filmů, které byly natočeny. Film se tváří, že má dvě hodiny, ale ty utečou ani nevíte jak, zvlášť pokud máte při sobě podobně založenou romantickou duši. Holt... něco na té Mary asi bude :) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I po 20 letech je drzý a vulgární humor osvěžující a řada scén i vypointování je prostě zabijácká, všichni si budou pamatovat gel na vlasy, ale film toho nabízí mnohem víc. Je zajímavé, že to dokáže při vší té drzosti zároveň fungovat jako nepatetická romantická komedie. Chválím super obsazení nejen ústřední dvojky (Keith David a Matt Dillon jsou super). Slabinou snímku je, že občas nedokáže servírovat zábavu plynule, jinak bych napálil hodnocení na plno. Vážně je doba takových komedií pryč? Škoda. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich obľúbených komédií s megaloserom Stillerom. Tento film obsahuje toľko výborných vtipov a situácií, že ich neviem ani spočítať. Scény so zipsom, barlami, vypočúvaním ma dokážu vždy rozosmiať. Jednoducho perfektná ukážka pohodovej komédii so sympatickými hercami a zároveň najlepší film bratov Farrellyovcov. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Ben Stiller (Ted) byl první volbou bratrů Petera a Bobbyho Farrellyových pro hlavní roli. Studio ale bylo původně proti jeho obsazení. Když se Farrellyovi rozhodli místo něj obsadit tehdy neznámého Owena Wilsona, tak bylo studio ještě více proti tomu a nakonec přece jen souhlasilo s tím, aby byl do hlavní role obsazen Stiller. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama