Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

francis 

všechny recenze uživatele

Dillon a hlavně Stiller jsou dobrý skoro ve všem, i kdyby to byla naprostá kravina. Nesnáším ale, když je něco samoúčelně nevkusný (samozřejmě, tady je účelem, aby nevkusný diváci řvali smíchy a pak si patlali sperma do vlasů, uznávám). Ovšem taky jsem byl v pubertě (Farrellyové budou bohužel asi navždycky), a navíc, smál jsem se taky, tak nemůžu bejt zas tak přísnej. Ty tři hvězdičky jsou ale stejně pro Bena. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Něco na tom Benu Stillerovi je, protože nebýt jeho, Mary by mě ani zdaleka tak nepobavila. Právě díky Stillerovu nepopiratelnému komediálnímu talentu jsou ty nejlepší scény filmu (první pokus obdarovat Warrena baseballovým míčkem, pasáž se stopařem, zatčením a výslechem, a také souboj s psíkem) těmi nejlepšími. Ano, já vím, že on je (nejspíš) nenapsal, ale nedokážu si představit, že by s kýmkoliv jiným tak fungovaly. A ačkoliv bych jinak dal možná o hvězdu méně, protože se mi velká část věcí, které jiným zřejmě připadaly supervtipné, nelíbila (cokoliv s Magdou, pak samozřejmě gel na vlasy, pitomí písničkáři, Tucker sbírající klíče), díky Stillerovi nejenže přidávám třetí hvězdu, ale dokonce si kvůli jeho scénám film jistě pustím znovu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud Maska představila Cameron Diaz, tak Mary ji dostala na vrchol. Nejvíce se mě líbil úvod, ve kterém se stane Benu Stillerovi jedna nepěkná nehoda. Pak se naše komedoška trošku rozmělní. Bohužel jí ubližuje vydatná stopáž. Blbý a blbější nebo Irena jsou přeci jen údernější filmy. I přesto je ovšem Mary stále hodně fajn. 70% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz k sežrání (ten účes s "přírodním gelem" byl zajímavý ne?), příjemná hudba, ale mně tam neseděl Stiller (šampion = celý život s jedním a tím samým výrazem schopen točit "komedie" jak na běžícím páse ve fabrice na sny). Na to, že to je komedie, jsem se zasmál jen jednou, jak do koupelny, kde byl schovanej Stiller se secvaknutým ehm ehm, chodili další a další lidi, jinak slabota. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)
  • Brett Favre, tehdejší hvězda amerického fotbalu a vítěz Super Bowlu za Green Bay Packers, hraje sám sebe. (Lajty)
  • Jeden z vyšetřovatelů na policejní stanici řekne Tedovi (Ben Stiller): „Jsem detektiv Stabler a tohle je detektiv Krevoy.“ Jde o jména producentů Stevena Stablera a Brada Krevoye. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama