Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

GordonCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl tento film, dlouho potom jsem se na něm snažil najít něco, co by si zasloužilo alespoň jednu hvězdičku, ale marně. Působí to na mě dojmem, jakoby si někdo vymyslel pár trapných pokusů o vtip a následně se je snažil poslepovat jakýmsi příběhem. Holt, ne nadarmo můžete mezi překlady slova "travesty" z originálního názvu najít také výraz "výsměch". A toto dílo skutečně výsměchem je. ()

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý výsměch všem Nielsenovým komediím. Kam dal při točení tohoto braku rozum, to nepochopím. Narozdíl od jeho ostatních filmů jsem se u tohohle ani jednou nezasmál. Ještě ke všemu stopáž 100 minut je opravdu neúnosná. Popravdě při takovéto koncentraci gagů by to byla nuda i kdyby to bylo dlouhé, jako průměrný večerníček. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi najobľúbenejšia komédia s Lesliem Nielsenom. Nieje to obyčajná komédia, ale ako vždy bláznivá. Túto komédiu mám radšej než ostatné paródie (možno okrem Hot Shots!), pretože je viac menej z vesmírneho prostredia. Leslie Nielsen ako vždy nesklame, to zaručujem. Príbeh je celkom postačujúci, občas aj celkom svižný a občas nejaký dobrý, aj keď neoriginálny žartík. Proste zase ide o pobavenie a nie o získanie oscarov, tak to aj tak berte. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Parodie Leslieho Nielsena mně vždycky upřímně rozesmáli - mám na mysli zejména série Bláznivých střel. U Vesmírné prdy se jedná už o pouhé opakování se dobře fungujících vtipů ze zmiňované Bláznivé střeli, a ještě k tomu vsazené do tak imbecilního scénáře (svého žánru), že logika a pointa humoru tu upadá hluboko na dno trapnosti. ()

pjotr76 

všechny recenze uživatele

Mno, asi jsem někdy kulturní barbar...ale tenkrát, když jsem tenhle film viděl, mi tak nějak sednul do nálady, a já byl i z tohodle Nielsena první dvě třetiny filmu mrtvej smíchy. Takže určitě slušný tři hvězdy. Kdo neviděl a líběj se mu ty kraviny co Nielsen dělal v Bláznivejch střelách, zase takovej odpad ani tenhle film není. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)
  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama