Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě žádosti o ruku. Její přítel, nadějný kardiolog Jeremy se totiž k tomu, aby před ní poklekl a nabídl jí manželství, stále nějak nemá. Blíží se magický 29. únor, kdy podle irské tradice v tento den může žena požádat muže o ruku. A tak se Anna rozhodne, že poletí do Dublinu, kde je Jeremy na lékařském kongresu. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Naštěstí se nad ní slituje pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky. Ten jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekne, že má to nejhorší za sebou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ano, je to komedie jako každá jiná, nenabízí vám nic, co byste už nikdy neviděli. Jak se bude děj odvíjet je jasné od začátku filmu, vtipné chvilky jsou už stokrát natočené, ale mě to baví, baví mě se na tyhle filmy dívat, baví mě se tomu smát a dokud se tomu budu smát, budu kroutit hlavou nad všemi kdo na tohle nedokážou zapomenout. Každý se potřebuje odreagovat a přesně tohle ten film splňuje. Ovšem, je to v celku průměrné, ovšem dávám 4* přičemž jednu navíc přihazuji za naprosto úžasnou Irskou krajinu a za kufr se jménem "Luis". "Já nevěděl, že mluvíš plynně kravsky" ()

carly 

všechny recenze uživatele

aj ja takého chcem. so strniskom, sexi írskym prízvukom a ani tým B&B by som nepohrdla. premisa tohto filmu je veľké klišé. lenže klišé sú to preto, lebo fungujú. dvaja, ktorí na prví pohľad nemajú nič spoločné sa vydajú na cestu, aby zistili, že toho majú spoločného ... vlastne dosť veľa. Matthew je dostatočne šarmantný na to, aby ste mu toho cynika s dobrým srdcom zhltli aj s navijákom. a Amy je dostatočne rozkošná na to, aby ste chápali, prečo ju počas cesty nepridusí vankúšom. film mi utiekol ako nič. a mimo toho, že bol zábavný, bol aj prekvapivý veľmi milým spôsobom. a odohrával sa v Írsku. na tie kopce by som sa mohla pozerať hodiny. a veľmi som si užila ten koniec. toto si predstavujem pod pojmom romantická komédia ()

Reklama

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Amy Adams je tu protivná a hnusná, Matthew Goode těžkotonážní uspavač hadů. Vzájemná chemie neexistuje, na nějakou romantiku tedy zapomeňte rovněž. Stejné je to s humorem, ten se jaksi nedostavil. Všechny skoro-vtipy jsou předvídatelné, ohrané, špatně podané a prostě zoufalé. Jediné body si snímek zaslouží za pěknou Skotskou krajinu, ale to si radši pustit dokument od National Geographic, tohle je na usnutí. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se film prostě líbil...Možná to bylo tím, že jsem neočekávala žádný úžasný příběh a komplikované drama na několika úrovních. Jen obyčejnou romantickou komedii. A tu jsem dostala a užívala jsem si její sledování...Do této doby jsem Matthew Gooda nikde nezaznamenala, i když jsem zjistila, že už v několika filmech jsem ho viděla, ale bez povšimnutí. Nyní konečně upoutal mou pozornost a doufám, že ho uvidím ještě ve spoustě filmech. Jinak Amy Adams už je prostě herečka, která si mě získala v řadě filmů (např. Pochyby, Julie a Julia, Jarní úklid s.r.o....atd). ()

Psema 

všechny recenze uživatele

2Bobule po Irsku... neboli další americký pokus dělat si legraci z cizí kultury, aniž by měl kdokoliv páru, o čem mluví, píše, točí... a vlastně i hraje. Nízkotučný příběh by nevadil, pokud by dával trochu smysl a neobsahoval nulový (nada, nic!) počet vtipných situací a měl alespoň trochu tempo. Přestupný rok je nuda k zbláznění, v jejíž polovině jsem si představoval, že se za jednou z chaloupek vyloupne Jay a Tichej Bob a všechny (kromě ústředního páru) během půlminutového slow-motionu vystřílí. Jediným záchranným lanem je fakt, že se Přestupný rok na rozdíl od českého folklórního sequelo-shitu může spolehnout na obří kukadla nejroztomilejší herečky Hollywoodu a nečekaně zmužnělého Watchmena. Jinak by to bylo na kinedryl. 3/10 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Jeden ze starších mužů v hospodě říká, že poslední vlak odjel z Dingle v roce 1987. Ve skutečnosti odjel poslední vlak z Dingle v roce 1953 na úzkorozchodné trati směrem do Tralee. (Dr Lizal)
  • Herec Matthew Goode, představitel Declana, přiznal že během natáčení létal na víkendy domů do Londýna. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama