Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě žádosti o ruku. Její přítel, nadějný kardiolog Jeremy se totiž k tomu, aby před ní poklekl a nabídl jí manželství, stále nějak nemá. Blíží se magický 29. únor, kdy podle irské tradice v tento den může žena požádat muže o ruku. A tak se Anna rozhodne, že poletí do Dublinu, kde je Jeremy na lékařském kongresu. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Naštěstí se nad ní slituje pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky. Ten jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekne, že má to nejhorší za sebou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

carly 

všechny recenze uživatele

aj ja takého chcem. so strniskom, sexi írskym prízvukom a ani tým B&B by som nepohrdla. premisa tohto filmu je veľké klišé. lenže klišé sú to preto, lebo fungujú. dvaja, ktorí na prví pohľad nemajú nič spoločné sa vydajú na cestu, aby zistili, že toho majú spoločného ... vlastne dosť veľa. Matthew je dostatočne šarmantný na to, aby ste mu toho cynika s dobrým srdcom zhltli aj s navijákom. a Amy je dostatočne rozkošná na to, aby ste chápali, prečo ju počas cesty nepridusí vankúšom. film mi utiekol ako nič. a mimo toho, že bol zábavný, bol aj prekvapivý veľmi milým spôsobom. a odohrával sa v Írsku. na tie kopce by som sa mohla pozerať hodiny. a veľmi som si užila ten koniec. toto si predstavujem pod pojmom romantická komédia ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Stejne jako mne Amy Adams neskutecne stvala v Julie&Julia, tak mne stvala tady. Tohle neni a nikdy pro mne nebude filmova herecka, jeji vyraz je toporny, stale stejna poza, brrrrr. Zato Matthew Goode, to je klasa. Jeho Declan tahne cely film, od prizvuku, pres jeho hlasky a narazky az po chovani...proste perfektni. Tenhle film by byl mnohem lepsi, kdyby si tvurci vybrali jinou hlavni predstavitelku (i provarena Katherine Heigl by to zvladla lepe). Skoda toho...takhle to zabredava do prumeru klasickych romantaren, nicmene, zde je to prospikovano Irskym prizvukem a skvelymi hlaskami hlavniho hrdiny :)) ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Amy Adams a mám ráda Matthewa Goodea. Oba byli dobří, tam to začíná a i končí. Popisek žánrů vystihuje co to je za film, kompletně. Všechno co člověka napadne potom co si přečte obsah, se taky stane. V ději není nic překvapivého, stejně tak ani postavy ničím nepřekvapí, jsou přesně tak strojeně stereotypně vykreslené, jak by jeden mohl čekat. Raději se nad dějem nezamýšlet, protože jinak by se člověk mohl naštvat, třeba nad nesmyslným chováním Declana...SPOILER ? (Pokud je vůbec možné zdě něco nazývat spoilerem. )Jak by proboha mohl získat sympatie k někomu, jako je Anna ? Je to oddychovka, na vypnutí mozku, prostředí je hezké, herci to zahráli, asi by se dalo říci "jak měli". Jednou mi to rozhodně stačilo, ale vidět se to dalo. Slabé 2 hvězdičkx. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ano, je to komedie jako každá jiná, nenabízí vám nic, co byste už nikdy neviděli. Jak se bude děj odvíjet je jasné od začátku filmu, vtipné chvilky jsou už stokrát natočené, ale mě to baví, baví mě se na tyhle filmy dívat, baví mě se tomu smát a dokud se tomu budu smát, budu kroutit hlavou nad všemi kdo na tohle nedokážou zapomenout. Každý se potřebuje odreagovat a přesně tohle ten film splňuje. Ovšem, je to v celku průměrné, ovšem dávám 4* přičemž jednu navíc přihazuji za naprosto úžasnou Irskou krajinu a za kufr se jménem "Luis". "Já nevěděl, že mluvíš plynně kravsky" ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Matthew nepatří mezi mé oblíbence, ale ta irská krev mu strašně seděla a jeho role "hrubiána" byla sexy. Přála bych si být na místě Amy, která mimo jiné hrála perfektně jak to nazvat, prdlou? ženskou a spolu jim to pořádně ladilo. Bavila jsem se od začátku do konce a to od podobných romantických komedií ani nevyžaduji. Každopádně příjemná oddychovka, při které jsem nepotřebovala ani jednou kouknout po hodnikách a necítila se trapně, že se mi to líbí :o) Jo, kdyby byli ty Irové takový všichni, jedu se tam podívat, ale já je všechny vidím jako malé, zrzavé skřítky. Mimo jiné to je už další "Ir", který se mi dostal pod kůži. Kdo uhádne, kdo byl první? ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objeví 44letá láhev whisky Jameson. Problém je, že má na obalu čárový kód, který se v té době ještě nepoužíval. (Dr Lizal)
  • Filmovalo se v Dublinu. (M.B)

Reklama

Reklama