Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

miguel_111 

všechny recenze uživatele

To, že The Last Song je príbeh z pera Nicholasa Sparksa autora môjho velice obľúbeného filmu A Walk to Remember som sa dozvedel až po zhliadnutí tohoto snímku a je to možno dobre lebo by som čakal trošku viac ako som dostal. Príbeh bol možno o čosi slabší a menej dojímavý ako A Walk to Remember a dvojice Mandy Moore a Shane West bola určite prirodzenejšia a sympatickejšia ako dvojica Miley Cyrus a Liam Hemsworth, ale to nemení nič na tom kedže pointa príbehu sa netočila okolo tejto ústrednej dvojice. Greg Kinnear je sympoš a zahral svoju rolu na výbornú. Pre mňa 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Populární Miley Cyrus hraje problémovou dívku Veronicu pro všechny zvanou Ronnie, která se na léto nastěhuje se svým malým bráškou ke svému tátovi. Na sluncem zalité pláži potká svoji osudovou lásku, která mladé rebelce navždy změní její život. Z rebelky se stane nejhodnější holka na světě mávnutím kouzelného Hemsworthova prutu. Romantické drama z produkce Adama Shankmana mělo zpočátku našlápnuto k velice dojemnému milostnému příběhu, ale ke konci se příběh začal více věnovat nemocnému fotříkovi, než milostné dvojici, a to byla chyba. Gregu Kinnearovi role hodných a chápajících otců docela jdou a Miley Cyrus, když je pod vedením dobrého režiséra, v tomto případě režisérky, umí velice schopně hrát a chemie mezi ní a Liamem Hemsworthem nějaká byla, protože i v soukromí spolu tvoří pár. Jenže jsem si myslel, že na konci natáhne brka někdo z milostné dvojice a o chcíplého fotříka na raka se mně brečet nechtělo. Takže film v podstatě nic moc, i Miley tentokrát nebyla nijak zvláště sympatická. Film je natočený poněkud televizní formou, které se režisérka Robinson v převážné míře věnuje. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

9.4.2011 ~ Ničím výjimečná citová americká teen romantická ždímačka s, pro mě, ne moc sympatickými herci. Tak nějak přes kopírák vytvořené drama o hledání sebe sama a vztahu k rodičům. ~ 1) Příběh: ničím mě neohromil, ničím mě nepřekvapil. Podobný sled událostí už jsem ve filmech viděl tolikrát, že mi přijde až zvláštní natáčet stále to samé dokola a dokola. ~ Rodiče Miley a jejího mladšího brášky se rozvedli a obzvlášť Miley to nenese dobře a na otce je naštvaná. Rodiče se tak dohodnou, že děti stráví nějaký čas u táty, hudebního skladatele, žijícího kdesi v klidné části přímořského městečka. Miley nechce, ale nemá moc na vybranou a před tátou trucuje a odmítá se s ním bavit. Současně potkává jednoho mladíka, který jí učaruje, tak krom poznávání lásky bude hledat i cestu ke svému otci, který sám má důvod být se svými dětmi co možná nejdéle. ~ Samozřejmě se tak dočkáme zvratů, které se dají od takového filmu s takovou zápletkou očekávat a tak nejen že se stanou, ale nezbavíte se dojmu, že už jste to někde x-krát viděli, což zrovna k potlačení nudy moc nepřispívá. Jinak řečeno, chybí tomu nápad. A to, že je to natočené na základě nějakého románu, mi dává jen předzvěst, že ani román nepatří mezi nejobjevnější dílo doby (ale nečetl jsem, jen to jen domněnka). ~ 2) Herci: Do jednoho nesympatičtí. Všichni mi přišli divní a jejich výkony také, dá-li se u některých vůbec o herectví mluvit. Rozplizlá Miley s tím nic neudělá, že ve městě jsou samí kluci modelové už k takovému náctiletému romantickému dramatu prostě patří. Tatík neměl pořádně ani co hrát, malý bratříček mě štval a tak jediná postava, co nebudu kritizovat, je máma, která se ve filmu objeví asi na deset minut. ~ 3) Dabing: Bohužel, a to bych chtěl vyzdvihnout, bohužel, jsem to viděl v dabingu. Hrůza. Nejvíc mě trhal za uši dabing brášky, protože to byl děs a pokud nemají na dabing malého kluka někoho, jehož hlas by k postavě seděl, jsem pro nechat ho nadabovat libovolným makakem z nejbližší ZOO. Určitě by byl výsledek snesitelnější. U ostatních byl jakž-takž snesitelný, ale pokud to budete chtít někdo vidět, sežeňte si originální znění a titulky k tomu, ve vašem vlastním zájmu. ~ 4) Celek: Nuda. Nic zvláštního, scénář zkopírovaný už po několikáté, akorát se upravily drobnosti, místo a herci. A ne, neříkám to, že bych byl zaujatý proti "Hanně Montaně", tuhle roli Miley jsem nikdy v ničem neviděl a ne, nemám to ani v plánu napravovat. ()

Susinnon odpad!

všechny recenze uživatele

nieeeee! Nikdy sa nespamätám! Miley sa vie tak neskutočne odporne tváriť, že by mi znechutila aj ten najdokonalejší film. To už fakt nikto nevymyslí nič lepšie, ako strávenie leta niekde v prdeli alebo pri mori alebo pri koňoch alebo podobne, tam nájdenie lásky, s ktorou sa najprv neznášame, ale potom ju milujeme, potom príde pár problémikov, potom jeden "väčší", cez ktorý sa nedá len tak ľahko preniesť, a tak musí zasiahnuť múdrejší a životom skúsenejší človek? Tragédiu striedajú slzy a hádky, a nakoniec... no čo nakoniec... Miley sa tvári zas nechutne odporne... Nečudujem sa, že mi pani doktorka predlžila marodku... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Miley Cyrus ja takisto,preto sa mi do toho najskôr veľmi nechcelo,ale oplatilo sa.Krásne spracovaný príbeh lásky v rôznych podobách, nielen medzi mužom a ženou, ale aj medzi otcom a dcérou.Príbeh je plný emócií, nesmierne podmaňujúci i kruto úprimný,vtipný a zároveň aj smutný. Veľmi sa mi páčilo aj prostredie, v ktorom sa príbeh odohráva.Romanticky hreje, ale aj žalostne narieka. Odhaľuje, ako najsilnejší ľudský cit dokáže ublížiť a znova liečiť.Moment, kedy Ronnie hrala svojmu otcovi poslednú pieseň, bol pre mňa najkrajším a najdojímavejším z celého filmu.Pre rebelujúcich teenegerov ako stvorená! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Aby dostal Liam Hemsworth roli ve filmu, řekl všem, že hraje volejbal skoro jako profík. Že lhal prasklo, když začali natáčet volejbalové scény. (Duoscop)
  • Ve filmu zazněla skladba kapely Maroon 5 "She Will Be Loved". Kelly Prestonová, která ztvárnila Kim, se objevila v hudebním klipu k této písni. (Aknah)

Reklama

Reklama