Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ráda Miley Cyrus, tak tenhle film si mě naprosto získal i přes její podivnou tvářičku a odporné xichty. Kupodivu nejen teen komedie o zamilovaném létě, ale má to opravdu silný, ač předvídatelný příběh. Nekonec to nebyla ztráta času, jak sem si myslela, díky za to, on toho tu jsou jiné propadáky. Opravdu nechápu, co na tom kdo vidí za odpad... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

První den jsem si ten film pustil, abych ho po hodině bez výčitek vypnul s tím, že je to nehorázně předvídatelná americká sra*ka. Opravdu, ta první hodina byla úmorná. Druhý den jsem se odhodalal a pustil si konec a ten mě opravdu překvapil. Nedá se říct přímo mile, protože to opravdu chvilkami bylo smutné, ale když už ten film měl alespoň takový konec, tak lepší herci by ho zahráli lépe, ale tihle dva prostě ne. Miley ještě jakž takž ušla, ale ten kluk tam prostě jen byl. Dalo se z toho vytěžit více. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Miley Cyrus ja takisto,preto sa mi do toho najskôr veľmi nechcelo,ale oplatilo sa.Krásne spracovaný príbeh lásky v rôznych podobách, nielen medzi mužom a ženou, ale aj medzi otcom a dcérou.Príbeh je plný emócií, nesmierne podmaňujúci i kruto úprimný,vtipný a zároveň aj smutný. Veľmi sa mi páčilo aj prostredie, v ktorom sa príbeh odohráva.Romanticky hreje, ale aj žalostne narieka. Odhaľuje, ako najsilnejší ľudský cit dokáže ublížiť a znova liečiť.Moment, kedy Ronnie hrala svojmu otcovi poslednú pieseň, bol pre mňa najkrajším a najdojímavejším z celého filmu.Pre rebelujúcich teenegerov ako stvorená! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Australský hezoun a "produkt" Disneyho továrny na vymývání dětských mozků se sešli ve filmu plném klasického amerického klišé a toho nehezkého hraní na city. Než Liamovi někdo přihodí nějakou serióznější a jím dobře zvládnutou roli, bude se muset zatím potýkat s rolemi nudných, nezajímavých a charakterově zcela prázdných hochů. Ale hezky se na něj dívá a ani mi nevadil pohled na Miley, kterou bych však hned v začátku filmu nejradši pořádně proliskala. To, že se ze začátku ke Gregu Kinnearovi chovala jako drzý, nevychovaný pubertální fracek od ní moc hezké nebylo:) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, jak famózní umí být příběhy z pera Nicholase Sparkse, je Poslední píseň příjemnou letní vzpomínkou. Na všechno veselé, smutné, nespravedlivé a cituplné. Všichni herci a hlavně Greg Kinnear táhnou místy až příliš sentimentální srdcebol všemi zákrutami a s větším odstupem je z téhle menší teenagerovské výpovědi až překvapivě pevné drama. Předloha pak může být jako tradičně velečtivou plačkou. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)
  • Kolumbijská univerzita a Juilliard sú od seba vzdialené iba 3 míle. (Pat.Ko)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama