Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lidí se nachází na lodi uprostřed bermudského trojúhelníku. Když se dostane časovou branou do hluboké minulosti, naráží až na svět plný dinosaurů. Tito lidé ale nejsou na ostrově jediní a tak se zde setkají s pilotem letadla z druhé světové války nebo s posádkou německé ponorky. Jejich snahou je dostat se z ostrova, kde jsou kvůli prehistorickým zvířatům v ohrožení. Musí se jim nějak podařit vyrobit si pohonné látky a to, zda jejich počínání bude mít úspěch, záleží jen na štěstí. (Terva)

(více)

Recenze (47)

honajz 

všechny recenze uživatele

Laciná amatérština s mizernými triky a různými nelogičnostmi, ale zase je znát nadšení tvůrců a dokonce ani ten scénář sám, o sobě není až tak blbý, a dokonce obsahuje nějaké ty hlášky. Jsou zde různé tajemné náznaky, které však žel dál nejsou nijak rozvedeny a pak už je z toho jen nudný survival na sice hezkém ostrově, ale pouze na asi třech nebo čtyřech jeho lokacích. A btw, kam zmizeli pterodaktylové? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A tak dalo se na podívat. Dinosauři sice vypadají hrozně, ale oceňuju, že Asylum konečně dokázala natočit i nějaký film, který má alespoň trochu zajímavý děj. Tenhle dobrodružný film mě místy docela pobavil a kupodivu jsem jej dokoukal do konce. Takže za snahu dávám 3/10. Když už nic jiného, tak tu jsou k vidění alespoň dvě pěkné ženské .... ()

Reklama

topi80

všechny recenze uživatele

Najde se dost pozitiv. Dobrý nápad s časovou smyčkou a z ní plynoucí složení novopečených obyvatel onoho místa ztroskotání. Krásný ostrov (chválím kameru). Též chválím vynalézavou výrobu benzínu a samozřejmě ten konec s otazníkem. Lidé z různých období odjeli, ale do jaké doby se vrátí? Evidentně chtějí někam, kde už existuje lidstvo. Ale je opravdu o co stát? Jenže všechny aspekty zůstaly nevyužity. Neřeším samozřejmě triky. Ale pokud jde o ta různá časová období, tam se mohlo pracovat s tajemností, mohl tam být nějaký ten moment překvapení. Ale tady se k tomu dojde tlacháním. Snímek též postrádá jakékoli napětí, sounáležitost s jeho hrdiny a všechno, co dělá napínavý film napínavým filmem. Takhle mohu jednou hvězdičkou zhodnotit ta pozitiva a druhou přidat za snahu. Ale ta jedna by při veškeré snaze byla objektivnější. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Nízkej rozpočet je na filmu poznat, ale zábava naprosto skvělá, mě se to prostě líbilo. Ať je to reálná pitomost nebo úsměvnej céčkovej film, to nevadí, hlavní je že jsem si to užil a tento film mi zážitek dal. Některý tyto laciný filmy mají svoje kouzlo a třeba takovej odpadovej Pterodaktyl mě taky hodně bavil. Zábavnější, než kdejaký vysocerozpočtový, ale nudný film. Rád se na to někdy podívám znovu. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná oddechovka o zapomenutém ostrově, na kterém se díky díře v času potkává partička ze současnosti třeba s vojáky z druhé světové války nebo s vyhládlými dinosaury. Zápletka není úplně blbá, její zpracování bohužel ano. Triky jsou neumětelské, herecké výkony hodně slabé. Jedna hvězdička je za snahu, druhá za vcelku příjemnou hudbu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu z roku 1918 od Edgara Rice Burrounghse. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v parku Griffith v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama