Reklama

Reklama

Kluci jsou zpět

  • Austrálie The Boys Are Back
Trailer

VOD (1)

Dospívání může být dobrodružstvím na celý život. Joe (Clive Owen) pracuje jako sportovní novinář a se svou ženou Katy a malým synem Artiem tvoří očividně harmonickou rodinu. Až do okamžiku, kdy Katy náhle zemře na rakovinu. Film pojednává nejen o tom, jak se oba se ztrátou milované manželky a matky vyrovnávají, ale i o Joeově vžití se do role samostatného rodiče a přijetí odpovědnosti návratu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

thorewi 

všechny recenze uživatele

Cliva Owena mám rád a tady hrál dobře, ale je to jen průměrné komorní drama, které mě v žádném okamžiku nenadchlo a v několika dokonce nudilo. Navíc chování pubertálních dětí mě v každém filmu opravdu irituje, neboť je to vždy značně přehrávané - teda aspoň já, když jsem byl v pubertě, tak bych si toto opravdu nemohl dovolit. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Joeovi zemřela mladá manželka a zanechala ho s malým synem, kterého Joe ani vlastně nezná, neboť doposud v rodině fungoval jako táta, co se po pár dnech vrátí z pracovní cesty, přiveze dárky a zase odjede. Musí se naučit vychovávat dítě, vést rodinu a snášet smutek ze smrti ženy. Do toho za ním do Austrálie přijíždí syn z prvního manželství, který žil s matkou v Anglii. Ani svého prvního syna pořádně nezná, nikdy se o něj nezajímal. Procházíme proměnou muže, pro kterého vše vždy bylo samozřejmost, jak se učí vychovávat syny, zvládat rodinné záležitosti, nalézat nové přátele či o ně přicházet. A že domácnost se třemi chlapy není jednoduchá. Příjemný snímek, který má silné momenty. Clive Owen dokazuje, že není jen ksicht z akčních snímků. ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Vychovávat děti není lehká práce a když vám zemře manželka a malému synovi matka, je to nelehký boj, jehož pravidla se učí bolestně, tím spíš, je-li v tom ještě starší syn z předchozí manželství, trpící naopak bez otce. Příjemně civilní, "obyčejný" film s krásnou australskou scenérií, solidním Clive Owenem, dojemným příběhem a hodně přehnaným, 200% happyendem, který mě i přes sebepřesvědčování, proč by příběh nemohl taky jednou skutečně skončit takhle - udát se může všelicos, dost vadil, jinak za většinu filmu bych šel i o hvězdu výš, kdo má děti pochopí. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Do 94 minuty jsem byl více než spokojena. Je úplně jedno, jestli je dílo podle pravdivé události, důležité je, že je to životní tragédie, která se může stát komukoli a že stavy, který podle scénáře postavy mají, jsou takové, jaké by mohly být. Herci je dle mého zahráli slušně, prostředí a klokanská tématika jsou mi blízké (hádejte, jaká je země původu). A jsem ráda, že mě to skutečně nenutilo plakat od začátku do konce. Jediné, co bych vytkla je ten smířlivý konec, který bych oželela. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

No páni..silný príbeh ako sám život. Nechcem byť sentimentálna, ale asi sa tomu neubránim. Od začiatku som čakala, že sa niečo udeje, že nastane nejaký dejový zvrat, ale celý film mal rovnaké a pohodové tempo, čo mi ale vlastne vôbec nevadilo, pretože príbeh bol tak silný, že mi to bolo úplne jedno. Clive Owen (Joe) bol úžasný. Tak veľmi som mu priala, aby bol šťastný, aby mu život už nepridával ďalšie rany..Po tom všetkom, čo sa mu stalo..samá zodpovednosť, obetavosť, povinnosti, udržať si zdravý rozum aj v práci, prísť domov a opäť byť ten, koho niekto potrebuje.. Veľmi dojemný príbeh, krásny..mám príjemne zvláštny pocit.. Nechýbalo veľa a zbalím kufre a pôjdem do Austrálie pomôcť Joeovi..:) Nie že by už potreboval jedine mňa ..ženskú zo zapadákova (no vlastne zo srdca Európy :) .. No nič, až tam som nedošla, ale nakoniec to Joe vyriešil aj sám. Myslím si ale, že príbeh, ktorý napíše sám život, má v sebe silu..a jedným z takých príbehov je tento.. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Scott Hicks osobne cestoval na Island, aby od skupiny Sigur Rós získal povolenie použiť ich piesne vo filme. (m.a.t.o.)
  • Prvý film produkovaný Cliveom Owenom. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Harry (George MacKay) s Artiem (Nicholas McAnulty) sledují televizi, vysílají australský horor Krvavá laguna (2007). (Petulka88)

Reklama

Reklama