Reklama

Reklama

Django se vrací

  • Česko Django znovu útočí (více)
všechny plakáty
Trailer

Legendární hrdina Django, kterého všichni považují za mrtvého, žije pod jménem bratr Ignatius v klášteře Santo Domingo. Sám sobě přísahal, že již nikdy nevezme zbraň do ruky. Jednoho dne ho ale vyhledá krásná černě oděná žena, která jej úpěnlivě žádá, aby se postaral o její dceru, až ona zemře. Django zjistí, že žena kdysi bývala jeho milenkou. Navíc se dozví, že dívka, o kterou se má postarat, je jeho dcerou. O několik dní později Django opouští klášter, aby obě vyhledal. Jenže žena mezitím zemře a její dceru unese na svou loď obchodník s otroky a děvčaty Orlowski, jemuž nikdo neřekne jinak než Ďábel. Django se pokusí na loď dostat, ale je zajat otrokářovými muži a jako otrok dopraven do dolu na stříbro. Zde se setkává se Skotem Gunnem, sběratelem hmyzu, jenž pro Orlowského kdysi chytal vzácné motýly. Ten Djangovi vypráví o všech krutostech a zločinech, které Orlowsky napáchal. Když bývalý pistolník zjistí, co všechno má Orlowski na svědomí, poruší přísahu a naposledy vezme do ruky zbraň, aby osvobodil nejen otroky, ale i dceru a ostatní dívky, jež Ďábel drží ve svém nevěstinci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

sud 

všechny recenze uživatele

Začnu trochu expresivně - viděl jsem hada srát, žábu mlátit pěstí do skály, medvěda zpívat internacionálu, ale aby z Djanga udělali Ramba, o tom se mi ani nesnilo!!! A rakev je málo, co rovnou místo ní pohřebák !? A se týče akčních scén? Režisér se nejspíš inspiroval "Mužem z Acapulca", jenom nepochopil, že jde o parodii. Ztráta času, za Franca Nera 15%. ()

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

On už původní Django nebyl žádným veledílem, prostě průměrný spaghetti western se solidním Francem Nerem kosícím nepřátele po desítkách a tahajícím za sebou rakev s kulometem. Nedala se mu ale upřít určitá atmosféra a zajímavý děj. Ničeho takového se zde ovšem nedočkáte. Kulometem se zde sice opět střílí ostošest a hlavní záporák si říká Ďábel (ha, ha), ale je to tak nudné a nezajímavé, že jsem už po dvaceti minutách měl chuť to vypnout a věnovat se nějaké bohulibější činnosti (například psaní tohoto komentáře). Ale abych to shrnul: nekoukejte na to, je to ztráta času. P.S. Doufám, že si herci to natáčení v krásné přírodě užili, když už nic jiného. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Po řadě neoficiálních sequelů DJANGA došlo nakonec dlouhých dvacet let po originálu i na oficiální. Retardovaný scénář, retardovaná režie bez špetky stylu, rozvleklé tempo, ale ke konci už se nato dalo koukat i bez dálkového ovladače v permanentní pohotovosti (ta hudba byla ovšem hrozná). Rakev nahradil pohřební vůz, Django dostal dceru, parťáka a komickou figurku (Donald Pleasance) a pobavilo mě, když hlavní padouch - poté co zjistil, že po něm jde nějaký "funebrák" - nechal po herodesovsku zlikvidovat všechny funebráky v kraji. Škoda, že Django na konci nevyhodil ten parník do luftu. Franco je frajer. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak Django se fakt vrátil, ale tak trochu v Rambo stylu. Z westernu to už v sobě má opravdu málo. Aspoň, že Franco Nero se s tím moc nesere, nahodí si na hlavě culík a docela solidně zabíjí do všech světových stran. Někdy i zákeřně. Ale on i ten záporák Orlowski (Christopher Connelly) je docela sviňák... (a docela dobře zahranej), tak se to tak nějak doplňuje. Bohužel je to béčko jak vyšité a kdo umí šít, umí asi i shit. Nebudu to tady rozmazávat jak hovno po podlaze. Na jednu stranu to bylo docela zábavné, ale s původním Djangem to moc společného nemá. Samozřejmě kromě kulometu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozjímání v klášteře nemá dlouhého trvání a legendární Django se opět vydává na krvavou rambovskou cestu zjednání spravedlnosti. Zběsile máchá svým (asi odlehčeným) kulometem a po desítkách kosí nabíhající bandity, zatímco jejich koně či za nimi se motající kompars zotročovaných rolníků k úhoně nedojdou. Franco Nero ovšem oplývá charismatem na rozdávání a nadutému záporákovi také přejete ten nejhorší konec, což toto prostinké a ledabyle natočené béčko činí jakž takž koukatelným. Těch 50% zde odpovídá. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama