Reklama

Reklama

Dům snů

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2009

Obsahy(1)

Deset párů soutěží o dům snů, ale zvítězit může jen jeden! Odtrženi od běžného života, bez informací, mobilních telefonů a kontaktu s rodinami, si účastníci unikátní reality show plné emocí vybojují šanci získat luxusní bydlení na lukrativním pozemku... (oficiální text distributora)

Recenze (71)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Show 6/10/// +pár momentů -celkově koncept/// Tak první dojmy jsou celkem pozitivní. Některé páry jsou sympatické nebo alepoň zajímavé. Dobrým 8 párům z 10 se dá veřit jejich motivace. Samotný dům mě až tak nenadchl, ale bude zajímavé sledovat jak si poradí s jeho stavbou. Na druhou stranu uživatel Iks má pravdu v tom, že je to koncipováno tak aby jednotlivé páry spolu soupeřili, hádali se, nesnášeli se a všude bylo spoustu emocí, což mi celkem vadí, protože mě víc zajímá samotný průběh stavby než "uměle" vyvolávané hádky. Ale takový je už tento druh televizní zábavy, kdo to odsuzuje, ten se na to nesmí dívat...DOKOUKÁNO: takže z těch páru jsem zhruba po třech kolech fandil jen jednomu a to Ondrovi a Zuzce, s nimi to byla zábava a jako vrstevníci mi byly nejbližší. Bohužel po jejich vypadnutí před finálovým kolem pro mě soutěž ztratila veškerou zajímavost. Celkově je tento pořad hodně umělí, ať už od soutěžících přes emoce po samotnou soutěž jako takovou. Ale protože jsem u toho vydržel od začátku do konce, tak to přeci neodkopnu do odpadu, zvláště když jsou mnohem horší reality show (Miliónový pár, Big Brother, etc.)/// Celkem 60%/// ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Nova dostala na hubu s Big Brotherem, třetí řada Superstar u ní neměla valný úspěch, Milionový pár byl zrušen... a tak Nova vyrukovala s dalším sračkoidním pořadem, který bude naše chudinky očíčka mučit přes dlouhé podzimní večery. Jaký je teda proti tomu lék? Řešení je víc než jasné: nesledovat, vyhýbat se tomu za každou cenu! ()

Reklama

blues odpad!

všechny recenze uživatele

NE, NE A NE! Kdy už Nova pochopí, že reality show nejsou její silnou stránkou? Proč bych měl cizím lidem stavět vlastníma rukama barák, když pravděpodobnost výhry je malá a záleží na soutěžících a jejich antipatiích? Oproti Survivorovi (ktery ma prakticky totozny scenar, jen na ostrově) je toto neskutečná kupa hnoje... ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Doba reality show už dávno uplynula, a proto zřejmě Nova už zapomněla, že správná reality show má být alespoň zábavná, když už nic! Ale ani tento atribut nebyl u Domu snů splněn. Vznikl utahaný pořad s opravdu nesympatickými soutěžícími, nudným moderátorem a... Já vlastně nevidím žádný klad. Na to se nedá dívat, ani z nudy. Může něco podobného formátu klesnout ještě níže? Nemyslím si. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se tomu bránil, až jsem nevydržel, a na kousíček jednoho dílu jsem se podíval. No pochopitelně jsem to neměl dělat, protože to byla hrůza. Celé to absolutně postrádá jakýkoliv smysl, soutěžící na sebe neustále nadávají, když jim dovezou nějaký stavební materiál, tak sborově udělají: "Jéééééééééé!". Jak děti v mateřské škole. Akorát jsem se utvrdil v tom, co jsem si myslel už při sledování ukázek. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama