Reklama

Reklama

VOD (1)

Šestice vědců se vydá do sídla, kde jedné noci záhadně přišlo o život 18 lidí. Tam pak zažijí různé praštěné situace a narazí na hodně laciné satanistické kněze. (Netflix)

Recenze (29)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak s hororem tenhle kousek moc společného nemá, je to spíše komedie založena britském humoru, který mám velmi rád, ale tady jsem se až moc často nudil... Normálně bych hodnotil asi dvěma hvězdičkama, ale dám za čtyři a to jen díky skvělému Vincentu Priceovi, který (dá se říct jakožto vždy) naprosto válcuje zbytek pitvořícího se obsazenstva a svou roli si očividně užívá... ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože film je krátký, tak se neskutečně vleče, ale hrozně moc. A teď mohu jen vypsat, co zde neni, humor, děj, gore/násilí, horor a nebo aspoň něco, co bych mohl vyzdvihnout, tenhle film postrádá naprosto všechno. Jediné co zde stojí za zmínku, sou ty dvě minuty, ve kterých se objeví Vincent Price, ale ani to nestačí na jednu hvězdičku. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Opravdu dost zábavná hororová komedie s výbornými herci a k tomu Vincent Price. Vtípky jsou skutečně vydařené a celá atmosféra na zámku a k tomu první polovina 80.let jsou velké plusy k tomuhle filmu. A dobrá rada. Když mluvíte v hospodě zaoněte si pokoopec ať vám ho vaše kolegyně nemusí zapínat :-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Co se to venku děje?" ,,Zní to jako explodující mniši!" Pod báječným názvem se skrývá méně báječná parodie, v níž je samozřejmě nejlepší Vincent Price - bohužel, ve filmu se ukáže jen několikrát a krátce. Odkazy a citacemi na jiné filmy se to tu přímo hemží - Carrie, Vetřelec, Psycho, StarWars, E.T. (,,Do hajzlu, už zase?!") a další. Pobavila mě operace, co se zvrhla v bitvu, kde místo šlehačkových dortů létaly vnitřnosti, vtipné bylo odříznutí hlavy otvírákem na konzervy, marně jsem však čekal na vyhřeznutí vetřelce... Typický britský humor nešetří sarkasmem, místy je však snímek spíše ukecaný, než vtipný. Možná bych uvítal více temné gotiky a méně humoru, každopádně úvodní masakr byl povedený. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Roztomilá hororová parodie. Děj to má veskrze banální a zakončení dokonce úplně náhodné, ale suchý britský humor a těch několik povedených gagů to vytahuje lehce nad průměr. A charismatický Vincent Price je v tom sice všehovšudy asi tak 5 minut, ale když je zrovna na scéně, krade si dle očekávání celý film pro sebe. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama