Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý ratingový hit leta 2008 na americkej stanici ABC - Wipeout - si svoj základ berie z úspešného japonského formátu Takeshi's Castle. Obria prekážková dráha, 40 súťažiacich, výhra 50.000$ a kopec najrôznejších huboletov a držkopádov. Čo robí tento program fakt zaujimavým, sú vtipné moderátorské komentáre dvojice John Henson + John Anderson, ktorí priebeh súťaže glosujú, hlášky padajú jedna za druhou a dokonca jednotlivé situácie pauzujú a zakreslujú na obrazovku (ako v prípade športových prenosov). Good night, and big balls! ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

USA verze je sice původní, ale nijak zvlášť jsem si jí neoblíbila. Držkopády jsou fajn a samozřejmě proto, že jsem škodolibá, tak mě pobaví, ale někdy mi připadá, že jsou překážkové dráhy zbytečně přehnané. Moderátorům jejich vtípky většinou vyjdou, ale jejich neustálé "Ou!" mě neuvěřitelně vytáčí. No, vlastně zas tak často to tam není, ale když už, tak mě to dokáže vytočit. Ale jo, docela mě to baví. 70% ()

Reklama

casef 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se to po 2-3 dílech okouká, ale pokaždý je to slušná zábava, protože se alespoň trochu vždy obměňují překážky. Škoda, že více prostoru nedostane Jill Wagner, přeci jen se na ni lépe dívá, než na duo Johnů, bez kterých kdyby to nekomentovali a neutahovali si ze soutěžícim by byla po chvíli nuda. Tímto se s Vámi loučím a obří koule! ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrá zábava na sobotní propršené odpoledne. Nahání vám strach ledová voda, hromada bahna a sjezd rampy na kajaku? A co teprv nebezpečné pády, ve kterých neovládáte tělo? Pokud ano, nemohli byste se Wipeoutu zúčastnit. Tato drsná reality show nabízí neokoukanou podívanou doprovázenou vtipnými komentáři a rozbory nejlepších držkopádů elektronickou tužkou. Mnohokrát jsem se hlasitě smál. Jedna z mála soutěží, kterou bych si zkusil na vlastní kůži. Dávám palec nahoru. ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama