foto

Maroš Kramár

  • nar. 26.4.1959 (57 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Maroš Kramár sa narodil 26. apríla 1959 v Bratislave v znamení Býk. Aj jeho otec a starý otec boli herci. Je synom Jána Kramára a vnukom Jána Klimu.

Maroš v roku 1978 úspešne ukončil štúdium herectva na Štátnom konzervatóriu v Brne. Rok pôsobil v divadle v Brne a neskôr v Divadle Andreja Bagara v Nitre (1979 - 1985). Od roku 1985 je členom Činohry SND v Bratislave. V divadle a televízii účinkoval už ako chlapec. Vytvoril hlavnú postavu v televíznej inscenácii Ivko a jeho mať (1971). Ďalej hral epizódne postavy v rôznych seriáloch a televíznych filmoch.

Je ženatý s manželkou Natašou, tá je právnička. Spolu majú tri deti - dievčatko Tamaru a chlapčekov Timura a Marka.

Získal rôzne televízne ocenenia (v roku 2005 ocenenie absolútny OTO = Osobnosť televíznej obrazovky). V poslednej dobe účinkuje hlavne v českých a slovenských seriáloch, kde vytvára rôzne epizódne postavy. Napríklad na Slovensku účinkoval v seriáli Medzi nami, ktorý sa veľkej sledovanosti nedočkal, no Ordinácia v rúžovej záhrade je na tom lepšie. V Česku účinkoval v seriáli Letiště.

Peter "Makky" Makyta

Herecká filmografie

2016 Muzzikanti
Zemřít šťastný
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Princezna a písař (TV film)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2011 Nevinní (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2008 Expozitura (TV seriál)
2007 Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Maharal - Tajemství talismanu
Vyznanie na cestu
2005 Dva na schodišti (TV film)
Medzi nami (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2001 Deník šílené manželky (TV film)
Královský slib
1999 Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1998 Knieža (TV film)
1996 Suzanne
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
Malý veľký princ (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Na krásnom modrom Dunaji
Národný hriešnik (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
S láskou sa neradno zahrávať (divadelní záznam)
1992 Európa, moja láska (TV film)
Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
Trhala fialky dynamitem
1991 Čerti nespia (TV film)
Dlhá cesta domov (TV film)
Dúhová cesta (TV film)
Ružová Anička (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Niť života (TV film)
Spomalený úder (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Félix a rúrka (TV seriál)
Kráľovstvo kaluží (TV film)
Krvavá svadba (divadelní záznam)
Nočný spev (TV film)
Tobogan
Zlodarov les (TV film)
Zlý záber (TV film)
1988 Lakomý Marko (TV film)
Lúčenie (TV film)
Lýrnik Ostap (TV film)
Prípad poručíka Seeborna (TV film)
Svědek času (TV film)
Ten tretí (TV film)
1987 Jemné umění obrany
Lakomec (divadelní záznam)
Päť zŕn (TV seriál)
Pomník
Priama úmera (TV film)
Spřízněni dobou (TV seriál)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Víkend za milión
Ženský zákon (TV film)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
Eygletiérovci (TV film)
1985 Iná láska
Marka Nalezenka (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Štvrtá hlava draka (TV film)
Ulička stratených snov (TV film)
1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Cesta životom (TV film)
Čistá biela stena (TV film)
Lampáš malého plavčíka
Neodchádzaj nocou letnou
Povstalecká história (TV seriál)
Tajomný ostrov (TV seriál)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Kováčova múdrosť
Rodinná anamnéza (TV film)
Učiteľka (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Farba tvojich očí (TV film)
Chlapec a husle (TV film)
Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
Za humny je drak
Zimný semester (TV film)
Život bez konca (TV seriál)
1981 Soľ v tráve (TV film)
1980 Děti zítřků
Na baňu klopajú (TV seriál)
Šiel tovariš svetom (TV film)
1979 Čtyři na sněhu (TV film)
Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 Aktovka (TV film)
1976 Náš dědek Josef
Tereza (TV film)
1973 Pověst o stříbrné jedli
1972 Ďaleko je do neba
Janko Búrka doma (TV film)
Výmyselníci (TV film)
1971 Ivko a jeho mať (TV film)

Dokumentární

2016 Slávnostný otvárací koncert predsedníctva SR v Rade EU (koncert)
2014 Fetiše socializmu (TV seriál)
2008 Carstensz - Sedmá hora - vyp.

TV pořady

2016 Trebbia 2016 (TV pořad)
2015 Šťastné a veselé Vianoce s Markízou (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
CHART SHOW (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
Noc nádejí 2014 (TV pořad)
Trebbia 2014 (TV pořad)
2013 Krampoloviny (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Milujem Slovensko (TV pořad)
Naši ma zabijú (TV pořad)
Slovenka 2013 (TV pořad)
2012 Autoškola národa (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Slnko v sieti 2012 (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Kto hovorí pravdu? (TV pořad)
Tandemy (TV pořad)
Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
2010 Extra (TV pořad)
Hodina deťom (TV pořad)
Kde bydlely princezny (TV pořad)
Tomu neuveríš (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Mini Talent show (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Česká Miss 2008 (TV pořad)
Skvelý deň (TV pořad)
Slovensko má talent (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)
ČR : SR Test národa 2007 (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Takí sme boli (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Dievča za milión (TV pořad)
2003 Inkognito (TV pořad)
2002 Je to možné? (TV pořad)
2001 Úsmev, prosím! (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Bonzáčik (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
Pevnosť Boyard (TV pořad)
1996 Smotánka (TV pořad)
1991 F&V: Film&Video (TV pořad)
1989 Podľa zvyku starého (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace