Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostě parádní škodolibá sranda, na kterou se dá (jako dnes už na máloco v televizi) koukat velmi dlouho a člověka to pořád baví. Vždyť kdo by si nechtěl vyzkoušet obří koule, nebo šílený zametač. Jo, občas jsou tam docela smrťáky a zajímalo by mě, kolik lidí za díl se tam zničí, ale určitě bych tam s nadšením vlétl, kdybych měl možnost. 100% ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděla profil tohoto pořadu s hodnocením přes 70 %, jen nevěřícně jsem kroutila hlavou... to se vážně někomu tak líbí, když se SuperJack, Nancy krotitelka, Létající Zack a další opřezdívkovaní lidé opakovaně odráží od obřích červených koulí a padají do bahna a vody? Vážení rozeběhněte se, odražte se od trampolíny a skočte do nějaké hlubší tůňky, nechte se u toho natočit a okomentovat kamarádem a dosáhnete skoro toho samého, co předvádí Drtivá porážka. Mám ráda soutěžní pořady, ale když v nich soutěžící alespoň něco předvedou. Sportovní výkon, vědomosti... tady jde ve většině případů jen o to, kdo předvede krkolomnější držkopád. Věřím, že je to taky fyzicky náročné a soutěžící často melou z poslední sil, ale... První dva díly fajn, člověk se zasměje. Pak se ale pořad dostane do děsivého stereotypu a opakování, které ani občasná obměna překážek nezachrání. Jediné plus jsou hlášky obou komentátorů. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Skvělá ranní oddychová reality-TV show,kterou si na Barrandově každý víkend nemohu nechat ujít.Každý den jiné překážky,jiní soutěžící,zábavní moderátoři,legračně doplněné zvuky plesknutí a lámajících se kostí,směšné animace,dobré přezdívky na soutěžící...co víc si od TV pořadu přát?Henson z trojice moderátorů nejvtipnější,možná že to někdy moc přehání.1 řada=80% pokud plynule shlédnete dvě řady této soutěže a přijdete k třetí,celkem vás zklame že pořád jsou jedny a ty samé překážky a začne vás pořad nudit,jako mě,dřív jsem dělal vše proto abych pořad viděl,dnes když ho stíhnu u něj dělám třeba i jiné věci,jako prohlížím časák s někým se bavím a shleduji jen koutkem oka.2 řada=70% smůla jak dopadl tento skvěle nápadovitý pořad to mě mrzí.3 řada=60% naopak 4řada mě hodně mile překvapila,zasněžená krajina i překážky,úplně nové atrakce,směšné a na úrovni.4 řada=75% Hensona skvěle doplní i skutečný moderátor John Anderson,který bohužel nijak nepobaví,Jill Wagner zde pasuje,at dělá vtipnou nebo i jinak.=75% celkem to vidím na slušnou dávku zábavy,stojí za to shlédnout... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno