Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Diskuze

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Okrádání lidí cigoškou v přímém přenosu - neuvěřitelný

Forum.

Forum. (hodnocení, recenze)

Ten obrázek, který tady na csfd k tomuto pořadu je, tak ten je naprosto všeříkající. :DDD

Uživatel Segrestor smazal svůj příspěvek.

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

tyhle pořady by měli zakázat!!! Nejradši bych těm zlodějům a prznitelům nadějí dal přes obrazovku facku pokaždé když otevřou tu svojí ulhanou tlamu.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Hnusnej podvod na staré lidi, se kterým se slušný člověk nemůže ztotožnit, i když jinak je to legrace. Kolikrát už se ukázalo, jak ty nebožáky okrádají? Nikdo tam nevolá, volná linka a chudák důchodkyně visí 10 minut na telefonu, než ji přepojí do studia. A kolik jí podobných to v mezidobí vzdalo? Neurekom! Hnus! A Aleš Fajx? Věštba z vody, nebo z Koule jasnosti? Proč troškařit, Aleši, ať nežeru, vraž tam věštbu z pochvy, polož si na stůl Alenku Pastelku a začni věštit. Garantuju Ti, že tvoje EZO strhá rekordy, až se jí trošku pohrabeš v rodidlech.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

EZO TV je větší legrace. Právě na to čumím a když tam je můj oblíbenec, proplešlá obtloustlá bukvice Aleš Fajx - mistr Reiki učitel, můžu se posrat smíchy. Děsná švanda.

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Magie a esoterika tu skutečně jsou, ale v tomto pořadu poslední dobou vystupuje velká spousta pochybných "osobností" české esoteriky. V prvních dílech bych ale neváhal dát i čtyři hvězdičky.

Kucndo

Kucndo (hodnocení, recenze)

když porovnám tohleto s tim barrandovskym EZO. TV, tak tohle je fakt jako Playgirls proti Forrest Gump... -.-

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Baví mě koukat na lidskou blbost. Hlavně poté na ty účty za hovory. Pitomci pak pláčou a rozčilují se :o) ha ha ha. Koukám na to rád, ale dávám ODPAD. Toto není křesťanské.

Reklama

Reklama