Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vědec Will pracuje na nápadu převádět lidskou mysl po smrti člověka do robota. Svým způsobem se mu to daří, ale jako obvykle se musí ještě vychytat nějaké ty mouchy. Jedné noci mu během automobilové nehody zemře žena a děti. Co ho následně napadne již musí být každému okamžitě jasné. Popadne ho jistá posedlost a následující události dostanou za své. Sci-fi snímek zajímavý, ale bohužel napsaný tak, že po divácké stránce nemá čím překvapit. Prostě to vnáší pocit, že něco takového tu už nejednou bylo. Předvídatelnost děje je tudíž docela silná. Nějakých nových nápadů se tu nelze dočkat. Dramatizace poukazuje na všelijaké intriky, u kterých to ale v rámci napětí poněkud skřípe. Mnohé dialogy taktéž nějak vyznívají podivně. Keanu Reeves se s tím sice popral dobře, ale i tak je to vcelku na pováženou. A tak se stalo, že ani citová stránka nefunguje tak, jak by měla. U takového žánru je potřeba si všimnout také CGI. Grafika taktéž známá, ale přijatelná, avšak animace zase budí jen rozpaky. Snímek tak vypadá, jakoby spíše pocházel někdy z devadesátých let. Kromě popsaných neduhů tomu chybí pořádný drive, ctižádost a hlavně nějaký nový směr na myslitelné úrovni. Takhle snímek jen bohapustě projede myšlenkami a zase zmizí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to aká kolvek hovadina, čo v podstate je, bavilo ma to. Príbeh je celkom zaujímavý, no predovšetkým je to skôr dráma a nie sci.-fi thriller ako sa tu píše. John Wick ťahá film aj rodinu dopredu, efekty slabé, ale veľa ich tam nieje. Jednohúbka, ktorá neprinesie nič šokujúce a nevyťaží s emócií koľko by sa dalo, ale kto ma rád Reevesa nech sa na to mrkne. 70% - 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu, že scénář je ušitý hodně horkou jehlou, tak je tu největším problémem Reeves. Ten se na podobné role vůbec nehodí a pokud se snaží hrát hromádku nervů či nešťastného otce, tak působí směšně. Ale tady se vlastně nenašla žádná poloha, která by mu sedla. Neohromí ani technická stránka věci, což platí zejména pro okopírovaného robota. Film, který nemá nic, co by stálo za zapamatování. 30% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Šíleně divné béčko, které nebýt Keanu, tak ihned zapadlo do zapomnění ještě v době svého natáčení. Keanu může děkovat, že se před pár lety upsal na Johna WIcka, jinak je to od něj v posledních letech jedna tragédie za druhou, a to i včetně jeho hereckých výkonů. Těžko se rozepisovat víc o tomto filmu, když děj je dost bizardní, děj nevysvětluje ani základní principy fungování daných experimentů a hlavní postava se chová jako úplný blázen. Rozpočet zřejmě padl celý na obsazení Keanu, jelikož CGI roboti jsou ultimátní tragédie, ještě ke všemu vizuálně kompletně obšlehnutá z Já, Robot a která by neobstála ani v tomto o dost starší filmu svým zpracováním neobstála. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $4,046,429Tržby Celosvetovo 8,664,000▐ Keanu Reeves zas stúpil do riadnych sračiek, to ako nečíta scenáre predtým než sa do niečoho pustí. Prvá tretina filmu je úplne na brak, tam sa prehráva asi vo všetkom, fakt dosť mimo. Potom sa to trochu ustáli v nejakých medziach ale v každom prípade ide o dosť prúser, ktorý úrovňou nemá ani video film. /25%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)
  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama