Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Reklama

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková netová směsice vtipného, nechutného, zajímavého a zbytečného. Když už opravdu nemáte co dělat, a mozek Vám nebere na lepší zábavu, tak do toho jděte, vyčistíte si hlavu. Spoustu těch videí byste na internetu ani sami neobjevili, pokud nesedíte celý den u PC a nesurfujete jako o život. Dávám jednu čestnou hvězdu. P.S. Mádl s Kotkem jsou tu za dva pubeťáky, které dokáže vzrušit i pomyšlení na odhalené ženské ňadro a podle toho se i chovají. Asi to je cílené spíše na hoodně mladou generaci. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že to řeknu, ale "Zlaté Eso, to se nedá srovnat." Byť jsem z něho za celou dobu viděl tak 3 minuty. Stahovák je nepochopitelná křeč, které absolutně chybí cílovka nebo vize. Net umí používat každý teenager, na 21+ je to o ničem a ta nejlepší videa z YouTube (respektive RedTube) by museli vysílat po 22. hodině. Na nějaké sureálnější záležitosti nebo skeče je to příliš upjaté a dětinské. Na moderátorské špičkování ala Medúza jsou Kotek s Mádlem příliš bezkrevní a bez citelnějšího smyslu pro timing. Místo toho tam budou vysílat stoletíčka, která poznáte podle toho, že jsou starší než internet a do mailu vám je posílají přátelé v mpg kvalitě o velikosti 10 MB s nadpisem TOHLE FAKT MUSIS VIDET MEGA HUSTY!!! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Něco jako Neváhej a toč! bez nýmanda Hrubeše s Kotkem a Mádlem. Nápad postavit pořad o videí na netu je buď geniálním tahem producenta (za málo peněz hodně muziky), či důkaz tvůrči krize dramaturgů z novy (čím nahradit pořad Eso pro teen). Tak jako tak, každý díl Stahováku je na jiné úrovni kvality, která zavisí na zajímavosti videí a schopnosti dua moderátorů .A to má obří rozpětí od nejhlubší debility, po akceptovatelnou ujetost k normálnímu moderování pořadu pro puberťáky. Ale životnost tomu moc velkou nedávám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama