Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Reklama

Aintcha odpad!

všechny recenze uživatele

Z dvojici Vojtěch Kotek a Jiří Mádl se mi chce možná tak akorát zvracet. Už jako herci mi přijdou dost trapní, natož jako moderátoři. A celkově pořad Stahovák mi přijde zbytečný. Jako jediné plus vidím jen v tom, že si někdo dá tu práci a najde pár vtipných videí z youtubu. Možná bych hodnotila lépe, kdyby se to alespoň jmenovalo Roztahovák :-) ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si tu mazat med kolem prdele, Nova stojí za hovno a snad jen kvůli vysoké koncentraci důchodců ji ještě nikdo nezakázal. Ovšem Stahovák je úplně jiná kategorie, Mádl s Kotkem jsou svým dementním humorem opravdu zábavní a poutaví moderátoři, výběr videí z dnes ještě ne tolik známého internetu je vtipný, Lejt najt blok, TOP Five, Dežo, všechno je to opravdová prdel. Geniální lingvista z produkce by si mohl odpustit vysvětlivky slov jako "animák" nebo frází ve stylu OMG! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama