Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu jde vlastně o to,že nevtipná ,,komická´´ dvojice Mádl a Kotek zde ukazují vtipná videa z internetu+u toho ze sebe dělají debily a říkají trapné vtipy a komentáře ke klipům.Takže jsem se vlastně díval na celkem vtipné videa z internetu,které jsem si ale mohl vyhledat sám a do toho mě otravovali kecy těchto dvou puberťáků.Tento pořad tedy pro mě postradá význam a nějaký smysl.Odpad ale dát nemohu,protože jak říkám některé klipy mě pobavili a účel komedie je tímto alespoň z malé části splněn.Samozřejmě už nikdy víc. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste v nějakém klubu na koncertě a po každém songu nastoupí na pódium duo křečovitých konferenciéru bláhově přesvědčených o kvalitách vlastního ostrovtipu. Za čas v lepším případě přiletí plivanec, zapalovač, či rajče, v tom horším plný půllitr nebo barová stolička. Chápu, že je to asi zacíleno na věkovou skupinu, která se nestačí tlemit, gebit a říkat, jak je to há-cé, ale já při ohňostroji marnosti těch dvou moderátorských "fejků" zažívám jen stud a ze zdi už snímám práškový hasicí přístroj s přáním, aby byl můj hod pokud možná co nejpřesnější.. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama