Reklama

Reklama

Tetsuo: The Bullet Man

  • Japonsko 鉄男 THE BULLET MAN
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som iný ja ( ináč fanúšik ,,nepatričných,, filmov ), alebo sú ,,iní,, oni, diváci, ktorých Tetsuo zaujal? Celá ( momentálna ) trilógia išla mimo mňa a to dosť veľkou okľukou. Uznávam bláznivý a vizuálne určite nie stroho podaný námet, ale to je viac menej všetko. Je to vždy o tom istom, o chlapíkovi, ktorý pri nejakej rodinnej traume zistí, že je teda riadne ,,pako,, so železným vedomím taviacim sa do tela. A pocíti to aj dosť široké okolie. Viem, že meniť zažité, je komerčná fatalita 50/50, ale... ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak zbytocna recyklacia seba sameho ako v pripade Simizuoveho nekonecneho navratu k teme Ju-on, ale aj tak Shinya v mojich ociach tymto tretim dielom nepirnasa nic nove, co by uz nebolo povedane v minulych dieloch. Tam kde tento rok imho District 9 v oblasti "kyberpunkovych tem" prinasa novy vietor (a nie neporovnavam tie filmy z hladiska rozpoctu), kde synerigcky zname zlozky spaja do vzrusujuceho noveho celku, tam Shinya len v modernom have oprasuje stare zname. Povacsinou japonske a povacsinou nadsene publikum dojmy z projekcie trochu vylepsuje. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

TETSUO v angličte bez Japonca v hlavnej úlohe a bez rotujúceho železného penisu to je THE BULLET MAN, komerčnejšia verzia ktorej pokus o slušnejší dej paradoxne nepomáha. Nemá čím zaujať a na dlho znechutiť od takejto tvorby ako pôvodný THE IRON MAN. I keď soundrack z prvého Tetsua som si po filme pustil okamžite a zo zvedavosti zhliadol i Tsukamotov kraťas THE PHANTOM OF REGULAR SIZE a hneď som dostal to, čo od tohoto metalového fetišistu očakávam. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tsukamoto se po více jak dvaceti letech rozhodl zrecyklovat Tetsua, nadačasový, extravagantní a brutální cyberpunkový snímek. Tetsuo s pořadovým číslem tři, ale nepřináší nic nového, až na nepřekonatelnou nudu. Obehrává staré principy, triky a vůbec všechno až na obnovený děj, ale ten je natolik nezajímavý, že by snad bylo vhodnější rovnou natočit remake. Tohle byl krok do bláta, ale snad se z něj Tsukamoto v budoucnu vyhrabe. Velké zklamání. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec jsem třetí část dal, pocity jsou však smíšené dle očekávání. Na jednu stranu mi to přišlo o trochu lepší než předchozí díl, na druhou mi opět vadily ty užvaněné pasáže. Nejlepší je likvidace vojáků, standardně běsné nasnímání architektury a závěrečné účtování, kdy také perfektně funguje spojení obrazu a hudby. Jednu chvíli jsem se těšil, když se objevily rozžehnuté svícny, že se cyberpunk přehoupne do gothicky, to se ale nestalo... Apokalyptická vize rovněž nebyla špatná, avšak jednička pro mne zůstane i nadále nedostižná. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama