Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

Chlupis 

všechny recenze uživatele

Prvně mi naprosto uniklo kterékoliv dostupné vysvětlení a film jsem mylně přirovnával k Lynchovým opusům, během druhé projekce ale z El habitante incierto vyplynul dosti zjevný příběh bez jakékoliv špetky nadpřirozena či překroucené reality. Ve výsledku se až stydím za to, že jsem tu banální zápletku neodhalil hned napoprvé a byl jsem až moc zaslepen samotnou radostí ze hry. Která je mimochodem parádně rozehraná. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, na jedné straně zcela debilní hlavní hrdina, na straně druhé vynikající atmosféra strachu v první půli avšak bez jakékoliv pointy či vysvětlení, pak v druhé půli "shocking" změna dějové linie a z oběti se nám vyklube něco zcela jiného, ale opět bez nějaké logičtější příčiny, opravdu to chování hlavního hrdiny bylo hodně off topic, ale nejvíc mi asi vadil samotný závěr, i když jsem tu fádní koncovku čekal, tak jsem tajně doufal v něco jiného a ono ne :( Po shlédnutí jsem i přes ty lapsy chtěl jít na 4 hvězdy, zejména za tu atmosféru první půle, ale nakonec to neudělám, ona ta debilita byla opravdu dost zjevná. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak z naprostého minima vytěžit maximum? Angažovat Moralese. Po Juliiných očích byl tenhle film povinnost a Španěl mě opět nezklamal. Sice to nebylo tak dokonalé, ale pořád ještě jsem musel obdivovat režisérovu schopnost zaujmout na tak malém prostoru takovou silnou atmosférou. Schovka už nikdy nebude jako dřív. 90% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pár scén bolo špičkových (hádka, oslava narodenín) a hrozne rád by som tam tú štvorku dal, to by to ale nemohlo byť tak strašne vykonštruované a nepravdepodobné. V podstate celá druhá polka filmu, je v podstate úplne normálna blbosť. Aj keď dobre natočená, s realitou má spoločné pramálo. O čo akože hlavnému hrdinovi šlo? A prečo niektoré zábery (sledovanie TV, čítanie knihy) vyzerajú ako komédia? Napínať tento film dokáže, k spokojnosti mi toho ale pri ňom chýba hodne. Hodne, keď existujú filmy ako tento, alebo tento (časovú slučku si nevšímajte). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM, ŽE JE NĚKDO V DOMĚ.… NĚKDO ŽIJE V TOMTO DOMĚ. BYDLÍ TU A JÁ HO NEMŮŽU NAJÍT. PRÁVĚ TEĎ JE NAHOŘE… COPAK HO NESLYŠÍŠ? - VERO, VĚŘ MI. DŮVĚŘUJ MĚ, PROSÍM. COPAK HO NESLYŠÍŠ?..... /// Felix je magor do prostornýho bydlení. Jenže je doopravdy magor, a tak ve svým domě zůstane sám. Postupně zjišťuje, že někdo seděl na jeho hajzlíku, utíral se jeho ručníkem, holil se …. Kolik lidí bude muset umřít, aby mu uvěřili? Nebo je paranoik? Blázen? … Rozlehlost domu, ztracenej (nezvanej) host, zajímavě nebezpečná kamera, ale hlavně DOKONALÁ NEVĚDOMOST mě udržuje v napětí. Úžasný je, že jde vlastně o hovno. Nebo ne? Skvěle natočená a hlavně napsaná, zvláštní atmosférou narvaná, španělská pecka. Žádní zombíci ani devianti. Jen jednoduchej příběh, ze kterýho je vymáčklý maximum fungujícího různorodýho napětí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám dojem, jako by se mnou někdo bydlel (nevztahuje se na ženatý a vdaný). 2.) Paní odnaproti má pěknej bejvák. Chystám se ,,s ní“ bydlet. 3.) Thx za titulky ,,pecaS“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ **** ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama