Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekta bývajúceho v rozľahlom dome práve opúšťa priateľka a ostáva sám. V jeden večer na jeho dvere zaklope neznámy muž, ktorý si potrebuje zavolať. Dopraje mu chvíľku súkromia, no keď sa vráti, muža nevie nájsť a čo je podozrivejšie, nevidel ho ani odchádzať.
Časom dostáva pocit, že v dome sa okrem neho nachádza aj niekto iný... (petero)

(více)

Recenze (139)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, na jedné straně zcela debilní hlavní hrdina, na straně druhé vynikající atmosféra strachu v první půli avšak bez jakékoliv pointy či vysvětlení, pak v druhé půli "shocking" změna dějové linie a z oběti se nám vyklube něco zcela jiného, ale opět bez nějaké logičtější příčiny, opravdu to chování hlavního hrdiny bylo hodně off topic, ale nejvíc mi asi vadil samotný závěr, i když jsem tu fádní koncovku čekal, tak jsem tajně doufal v něco jiného a ono ne :( Po shlédnutí jsem i přes ty lapsy chtěl jít na 4 hvězdy, zejména za tu atmosféru první půle, ale nakonec to neudělám, ona ta debilita byla opravdu dost zjevná. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Opět nadprůměrný horor ze španělských končin. Atmosférická nálož, která je řádně napínavá a tajemná. Vše ovšem pokazil konec, který mě neuspokojil. Chtěl jsem všechno pořádně vysvětlit, když už jsem se do příběhu tolik vcítil, ale uspokojivé vysvětlení jsem nedostal ani náhodou. ŠKODA, chtěl jsem dát plný počet hvězd, ale takto nemůžu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wow.. Španělé opět potvrdili svou vysokou Kvalitu!! První hodinka, Byla opravdu napínavá.. Druhou hodinku jsem se spíše bavil s úsměvem na tváři.. Vážně to působilo legračně :) Dostal jsem sice.. Něco jiného, než jsem čekal, ale byl jsem opravdu překvapený..Mám podobné pocity a sdílím stejné nadšení,jako při filmu Los de Julia Ojos.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat SPOILERY. Nepochopila jsem. Když se v první půlce hraje na napětí a skrytou osobu v domě, tak bylo všechno OK. Pak celkem slušný vyvrcholení honu na vetřelce, ale najednou je hrdina v jiným domě u nějaký ženský, chvíli se skrejvá a pak se tam regulerně zabydlí furt bez vědomí majitelky, a to mi přišlo tak směšný, že se veškerý napětí úplně vytratilo. Navíc je hlavní hrdina děsnej bimbas, absolutně jsem nepobírala jeho chování, a to jsem myslela, že měl bejt normální. Film se zvrhne v jakejsi příběh o stalkerovi a rozuzlení navíc popírá tu jedinou zajímavou a strašidelnou část. No do žánru bych šoupla ještě komedie a psychologický a ukázkovej salát je na světě. Bohužel není pro běžnýho diváka moc stravitelnej. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jak z naprostého minima vytěžit maximum? Angažovat Moralese. Po Juliiných očích byl tenhle film povinnost a Španěl mě opět nezklamal. Sice to nebylo tak dokonalé, ale pořád ještě jsem musel obdivovat režisérovu schopnost zaujmout na tak malém prostoru takovou silnou atmosférou. Schovka už nikdy nebude jako dřív. 90% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama