Reklama

Reklama

Intimní past

Trailer

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Film Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý. Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět a pár slušných scén se najde, ale moc jich není. Nebýt dobrého závěru šel bych s hodnocením nejspíš ještě níž. Jeffrey Dean Morkan jako psychopatický úchyl byl skvělý a určitě jeden z největších kladů. Hilary Swank je dobrá herečka, ale v the Resident se moc nepředvedla, poněvadž to není její styl a žánr. Dá se hovořit jako o průměrném thrilleru... 5/10 = 50% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Taková reklama, takový humbuk kolem tohoto filmu a výsledkem je nudná megasračka! Pokud se budete chtít podívat na tento film, upozorńuji vás, obrňte se trpělivostí. 60 minut se totiž nic neděje. Hilary Swank si jde zaběhat, pak se okoupe, letí do práce, opět si zaběhá, pak se zase okoupe, občas se napije červeného vína a poznává sousedy. Totální NUDA! To už je Křemílek a Vochomůrka větší drasťák. Ke konci filmu je malá honička a film končí. A já jsem opět vytočený. Opět jsem si zkurvil večer a ještě ke všemu mne z té sračky rozbolela hlava! Dávám 10% za reklamní tah. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Co si pamatuju, nebylo to nejhorší, ale na druhou stranu uznávám, že už jsem to viděl před nějakou dobou, takže ty vzpomínky nejsou zrovna nejčerstvější. Nicméně určitě to není horor, nejsem si ani jistej, jestli tam jsou hororový prvky, spíš taková kombinace dramatu a thrilleru, ale to už by člověk fakt hledal zbytečnosti. Herecky je odvedená slušná práce, celkově vás film ale na zadek neposadí, zase taková pecka to určitě není. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Klasická, stokrát omletá, klišovitá honírna. Snoubenci Hilary honí nějaká jiná a tak se s traumatem honí za nějakým novým kvartýrem. Když jej celá uhoněná dohoní, skrývá kvartýr úchyla. Ten si nejprve honí sám, a když jej to omrzí, začne honit Hilary. No a když Hilary dohoní a dá ji babu, ta už se honit nechce, a tak mu vyjádří své pohrdání. Pneumatickým kladivem. Tečka. Jediné, co filmu nelze upřít, jsou dokonalé digitální triky! Pan Jackson snad musel půjčit tvůrcům ten svůj vychytaný software na tvorbu Gluma, protože se jim naprosto realisticky podařilo udělat z paní Swankové docela píchatelného babochlapa! Jen v rámci zachování mých zdravých sexuálních fantazií doufám, že se později někde nedočtu, že se v ní skrýval Andy Serkis! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak blbý český název filmu vymyslel kdo? To mělo jako diváka nalákat nebo co? Z toho úchylného pana domácího mě mrazilo v zádech a přitom vypadal jako sympaťák, pak ale ukázal svou pravou tvář. Já se nedivým, že v tom domě neměl do příchodu Juliet jediného nájemníka. Jako na trní jsem očekávala, jak to všechno vygraduje. Dopadlo to přesně tak, jak jsem si myslela, i když ono je to jasné už od začátku. S hororem nemá tenhle film nic společného. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (4)

Související novinky

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

Legendární britské studio Hammer čeká návrat

02.09.2023

Ikonické londýnské studio Hammer Films bylo založeno v roce 1934, a ačkoliv se v prvních dvou dekádách své existence zaměřovalo na filmovou produkci na škále všech žánrů, nejikoničtější snímky, které… (více)

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

Keanu Reeves jako drsný ruský kmotr?

17.09.2013

Nějak se mu ten comeback nedaří. Jeho režijní debut Man of Tai Chi moc slávy ani peněz nepobral a obludně předražená samurajská fantasy 47 Ronin (rozpočet údajně přesáhl 200 milionů dolarů) vypadá na… (více)

Reklama

Reklama