Reklama

Reklama

Priscilla Whiteová je krásné a poněkud stydlivé děvče z normální rodiny. Vzorná studentka se snaží vést řádný život bez alkoholu a rodiči je vedena k odhodlání dodržet sexuální abstinenci až do svatební noci. Její ušlechtilá předsevzetí však nečekaně zkomplikuje vysoká škola, kam se dostane díky stipendiu vázanému na absolutní abstinenci. Její názory a postoje jsou totiž v rozporu s veselým životem spolužáků, a navíc se její spolubydlící stane Naz, neblaze proslulá rebelka, jejímž jediným cílem je užít si co nejvíc. Priscilla jejímu vlivu dlouho odolává a zůstává věrná svým zásadám, jednoho večera je však mejdan na koleji tak divoký, že jí nedá spát. Tehdy také vinou Naz poprvé ochutná alkohol. Po prvním drinku následuje druhý a třetí a... Druhý den se Priscilla probudí s pořádnou kocovinou a totálním "oknem". Z narážek a posměšků spolužáků pochopí, že to na party pořádně roztočila a že se nechala tančící a polonahá nafilmovat slizkým Edem Curtzmanem, který se svým týmem točil další díl svého pořadu "Divoká mláďata". To by mohlo ohrozit nejen její dobrou pověst, ale také stipendium a studia. Zoufalá dívka se rozhodne s pomocí Naz a kamaráda Chucka najít Eda a získat od něj kompromitující nahrávku dřív, než se objeví ve vysílání. Začíná bláznivá honička napříč celou zemí... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (67)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Typická americká blbostička, ktorá sa síce hrá na plnohodnotnú komédiu ale veľmi som sa na nej teda nenasmial. Príbeh tiež kolísal na scifi mienke v ktorej je možné aby 20 ročné americké dievča mohlo byť stále pannou. Stačí tak malo aby sa ej presvedčenie rozpadlo ako domček z karát a ona vstúpila do baru a hľadala niekoho, kto ju pretiahne (to už bolo reálnejšie). Čakal som väčšiu komédiu, keď som na obálke videl komediálne eso akým je Rob Schneider. Zahral si bohužiaľ iba druhé husle a celý príbeh sa uberá smerom odpanenia poslednej Americkej panny čo je teda dosť na škodu. Popravde nepáčilo sa mi to ale verím, že svojich maniakálnych úchylkárov si film nájde hlavne kvôli asi 200 odhaleným ženským prsiam naprieč celému filmu. Teda to bolo z môjho pohľadu tiež asi jediné plus.30% ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Jedna řadová komedie, která nikam nezapadá a je stráta času se jí věnovat, jenomže tp sem měl vědět dříve, než sem to sledoval. Ještě že se hlavní postava dokázala na konec jak se patří "odvázat", protže její zahořklost mě štve nejen na ní, ale na všech bulících co znám. Nesmírným plusem byla banda stařen co na Roba vytasili prsa, tomu sem se ale zasmál :-) - 3/10 - ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Cekal sem naprostou sracku... No ono to v podstate sracka je - i kdyz s prekvapive celkem originalni zapletkou (presny opak vsech "fekal-brutal-sexual-teenager" komedii), kde jedinym kladem je snad jen parádně čůlisnej Schneider v tak trochu netypicke rolicce. Jinak to ale nebylo ani vtipny, ani "sexy", no a ty heerecky?! Otresny achjo ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Opít nebo zfetovat holku a pak se jí posmívat, co že to v rauši dělala? Hnus. Naštěstí ale snímek tyhle hrany zčásti uhladí, protože z cudné nábožensky založené dívky ani z její promiskuitní spolubydlící na koleji nedělá jednorozměrné karikatury. Obě mají více stránek a snímek se tak snaží předvést, že nechce jen prvoplánově bavit, ale i cosi sdělit (o přátelství, o pokrytectví...). Tím je však rozkročený mezi pubertální komedií a melodramatem, takže je dost nevýrazný. SHRNUTÍ: Neopíjej se na veřejnosti. Když už se opiješ, ať tam nejsou kamery. Když už tam jsou kamery, ať tě nenatočí. Když tě natočí, tak jsi v … háji. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já ho nikomu nehonila !!" - "Prostěs ho tahala za klacek !! Jak tomu chceš jinak říkat ?? Masáž zad ??" ;) Právě dle logiky tohohle tragického b(l)ijáku, kde Rob Schneider říká, že prdel je nová vagína, když napíšu, že to byla docela prdel, vlastně myslím téměř přesně vystihnu celý film..;) Aspoň že se ve své pomýlené moralitě Claire Kilner prakticky vyvarovala humoru fekálního.. Teda skoro !! ;) Už ten Schneider mě asi mohl varovat předem.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama