Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Príslušníci výnimočne ohavnej subkultúry vlezú do opustenej továrne a celkom zákonite sa stávajú epicentrom záujmu miestnej nadprirodzenej entity sprevádzanej zástupom ďalších nadprirodzených entít. Ústredný hromotĺk oháňajúci sa obrovským mlatom či nákovou síce pripomína Pyramidheada zo Silent Hill, no vznikol zrejme genetickým krížením zvárača a galského boha Sucella, "toho, ktorý silno udiera". Mimoriadne osviežujúce je zistenie, že autori tohto mytologizujúceho hororu nepovažujú za potrebné absolútne nič vysvetľovať a pohnútky monštra (jatriaceho fantáziu diváka prechodne znudeného Bergmanom) sú - citujúc klasika - nasledovné: "Dobrý deň, som masový vrah bez motívu a rád by som zmasakroval vás alebo kohokoľvek iného". Nebyť zrýchlenej verzie reality, na ktorú nie je fyziológia ľudského oka uspôsobená, ako aj staccatového strihu, ktorý je cool asi tak ako spomenutá subkultúra, hodnotím vyššie. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 a to jenom zato že sem se dokoukal a za par dobrých scén jinak kamera a herci otřesní katastrofa fakt to zachránilo podle mne několik dobře zpracovaných scén masakru ale konec to zas odpískal ale jinak se mi to páčilo jen díky krve prolití. I když moc nemusím takové rozdrcování hlavy a podobně pokud to není brutálně udělané. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Toľko rozbitých hláv som ešte nikdy v živote nevidel.Dementný vrah narábal s kladivom veľmi zručne,ak sa ten vraždiací nástroj dá vôbec dá nazvať kladivom.Lebo bol to nejaký hybrid kladiva,obrovskej nákovy a ešte niečoho ťažko povedať čoho,ktoré muselo vážiť určite aspoň 50 kilogramov.Chlap s tým narábal ako s obyčajným kladivom.Ale aj na to vypadal,však musel vážiť aspoň 150 kilogramov ak nie ešte viac,bol skrátka obrovský.A na hlave nosil zváračsku kuklu,tak to som ešte nevidel.Dej žiadny,alebo veľmi jednoduchý.Ale ja mám s takýmito filmami problém,pretože filmy natočené praktický v jednej miestnosti,v tomto prípade to bol opustený veľký sklad,so sporím osvetlením mi nijako nepasujú.No pre niekoho to môže byť dobrý horror.Konečný masaker bol neuveriteľný. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Čas od času není na škodu se odprostit od Áčkových vod a zamířit někde do amaterštějších končin. Sweathshop je přesně ten typ filmu, který je pro mě jako nejlepší volba. Příběh, herci, logika či dialogy se tu hledají těžko, ale proč se na to jinak dívám? No přeci proto, protože to je neskutečný masakr. Na to, kolik asi film stál bylo gore velice povedené a najde se zde plno scén, na které budu s radostí v zpomínat. Hlavní vrah je fakt neskutečný hovado a co dělá s tou svou zbraní, to je nářez. Film se ze začátku trošku táhne, ale pak už se jen drtí, křupe a rozsekává co jen síly stačí. Finální masakr se povedl a to dost. Z hlášek mě nejvíc pobavila tahle: "jedíné co lížu je zmrzlina". Kdo má rád Carvera, mělo by se líbit i tohle. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Další z kategorie filmů "Vezmeme pár kámošů a kámošek, kameru strčíme do ruky nějakýmu ambicióznímu volovi, kterej se považuje za umělce... a ten ať si to pak klidně i sestříhá, hlavně ať to moc nestojí... Pak necháme všechny hodinu plkat vo ničem, klidně nějaký naprostý debility, třeba vo šukání, aby se to líbilo všem dementům, no a aby to jako nebyla tak zatracená nuda, budeme to točit v polotmě a s blikajícími světly". Fakt nechci aby to vypadalo, že píšu koment k jakékoliv sračce, ale dělám to i kvůli sobě - aby se mi náhodou nestalo, že bych si tuhle zhovadilost s epileptickou kamerou i střihem chtěl někdy pustit znovu... Jedna hvězda z milosti za otylé sadistické vraždící hovado s kovadlinou na trubce a jinými industriálními nástroji. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)
  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)

Reklama

Reklama