Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

stration 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší průser. Prequely ja rád, a tento mě také do jisté míry nezklamal. Jedinou výtku bych měl ohledně atmosféry, která se prostě vytratila v nádherných norských lesích a uplavala v čiré vodě tamních bystřin. Chvílemi to připomínalo Wrong Turn a jiné lesní naháněčky s vyšinutým zloduchem. Ale celkem to ubíhalo a konec byl taky celkem ucházející. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Kolikrát mi to přišlo jako remake jedničky a dvojky dohromady. Ale časově bych tipoval, že to asi bylo před jedničkou noo, těžko říct. Každopádně, na to že mohlo bejt 6 obětí, tak většina padla za bílýho dne a navíc prostě jednoduše. Narozdíl od prvních dvou dílů, kde si víceméně každýho vychutnal. Jednoznačně slabší odvar. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dost slušné jedničce a ještě lepší dvojce se s třetím dílem dostavilo docela očekávané zklamání... Atmosféra, která zdobila předchozí dva díly jednoduše zmizela, vraždy jsou nudné, nenápadité, chování postav pitomé, vrah naprosto nevýrazný... Jedinné co zůstalo, je krásná příroda, ale to je na slasher zatraceně málo... Jak jsem již psal, za mě zklamání... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší ze všech tří částí. Jednak norská příroda zde hraje prim - tajemné lesy, impresionistické záběry jezera, ledové peřeje (to jsem hercům opravdu nezáviděl), skalní labyrinty, horská panoramata. Základní model je jasný - šestice mladých lidí se vydá do pustiny, kde bude postupně naháněna, mučena a vražděna. Jen pro ty, co viděli předchozí díly, je jasné, že zabiják nezemře, anžto tahle část předchází časově prvním dvěma. Napětí i atmosféra jsou mnohem lepší, ubyly trapné lekačky a obligátní Ripleyová na konci se naštěstí nekoná, byť i zde dostanou klišoidně všichni chlapi na frak jako první. Rovněž se objeví několikrát porušení známých pravidel - blbka, co má zůstat v autě, z něj vyleze, vraždící psychopat není nikdy řádně dobit (nejlepší by bylo uříznout mu hlavu) - což je zde ale jasné, postavy, místo aby mlčely, řvou o pomoc jako divé, což způsobí pravý opak. Celkově však rychlé, podařené, s vypalovačkami od Kim Wilde (You Keep Me Hangin´On), rockových Suspenders (Back In The Ring) a punkových Honningbara (Noen A Hate). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dostali od coverů Krvavýho Valentýnu, přes Halloween 2 až po Pach Krve řízlej Texaskym Masakrem. Jenže zatímco v prvním díle všechno fungovalo, atmosféra by se dala krájet, herci hráli a byli sympatičtí a první díl strčil většinu slasherů americké produkce do kapsy, od druhého dílu je to bohužel už jen čistá zlodějina bez vlastní invnece a originality, když nepočítám teda tu krásnou přírodu. Trojka, i když vlastně jednička že jo :) je evidetně ze všech dílů nejlevnější, ale o proti dvojce mě bavila přeci jen o trošku víc, sice můžu zase jen zoufat že naháněčka po lesích šla udělat teda mnohem lépe a občas se přes zdlouhavý pasáže děje úplný hovno a o nějakym napětí nemůže bejt ani řeč a je pravda že na 3* to vytáhl docela povedený konec, který to nezabil jako u druhého dílu. Když si vezmu díly zvlášť je jednička jediná, která má opravdu co říct, jako trilogie dohromady to funguje čistě průměrně a je to zvláštní, ale 4 tej díl bych klidně spolk, mám rád prostě horory z přírody a v zimě. 50%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama