Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Kolikrát mi to přišlo jako remake jedničky a dvojky dohromady. Ale časově bych tipoval, že to asi bylo před jedničkou noo, těžko říct. Každopádně, na to že mohlo bejt 6 obětí, tak většina padla za bílýho dne a navíc prostě jednoduše. Narozdíl od prvních dvou dílů, kde si víceméně každýho vychutnal. Jednoznačně slabší odvar. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům podstatně slabší a horší!! Velké očekávání a velké zklamání ... Celé je to prostě jiné než předchozí díly, zabiják je naprosto nevýrazný. Jeho útoky jsou šíleně "americky" sestříhané, takže jsem fakt někdy vůbec nevěděl a neviděl, co se na obrazovce děje. Na nějaké gore či násilí úplně zapomeňte. Úplně to ztratilo původní kouzlo prostě ... Záběry přírody úžasné, to jo, fakt nádhera. Ale nechtěl jsem vidět přírodovědný dokument, ale horor... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Třetí (a určitě nejpodařenější) díl norské vyvražďovací ságy se pro změnu odehrává v severském létě, tváří se jako prequel předchozích dvou a dá nám dříve narozeným nostalgicky vzpomenout na časy, kdy se nám taky občas rozmotávaly MC kazety v levných walkmanech. A dozvíme se i něco ze smutných životních osudů mlčenlivého rubače turistů. To byste určitě neuhádli - on ho totiž jako kluka mlátil otčím, no a proto se z něj logicky stal sériový vrah, to dá přece rozum, že jo... Vždyť on je ten chudák vlastně ubohá oběť! Pche, tak to já, po mém dětství v područí nevyzrálé, hysterické, neurotické, psychotické a emočně labilní matky, bych musel být Čikatilo křížený s Michaelem Myersem, Jasonem Voorheesem, Leatherfacem a Normanem Batesem! Ale film je to podařený a až na zhovadilou ruční kameru skvělá práce - scénář, herci, atmoška i škodolibý konec. Jo jen mě ještě trochu nakrkla jistá blondýna, která už měla to vraždící monstrum jednou na lopatkách (vlastně na břiše) a nenapadlo jí, nánu pitomou, narvat mu párkát šroubovák do krku a do vočí, to už by myslím milánek nerozchodil. Ale ona ne, ona si v klídku odejde. Copak sakra nevěděla, že ONI vždycky ožijou?! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Skvelé prostredie, pár ozaj pekných obrazov, fajn chladná atmosféra. Ale inak rutinná vybíjačka, kde sa obete chovajú (opäť raz) naivne. Ukazovať tvár killera, je tiež dobrá hovadina. Gore nič moc, ale väčšinu času som sa nenudil - stiesnené priestory domu ako aj skalných roklín boli využité šikovne... PACH KRVI, HHE a TCM v slabšom nórskom prevedení... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dostali od coverů Krvavýho Valentýnu, přes Halloween 2 až po Pach Krve řízlej Texaskym Masakrem. Jenže zatímco v prvním díle všechno fungovalo, atmosféra by se dala krájet, herci hráli a byli sympatičtí a první díl strčil většinu slasherů americké produkce do kapsy, od druhého dílu je to bohužel už jen čistá zlodějina bez vlastní invnece a originality, když nepočítám teda tu krásnou přírodu. Trojka, i když vlastně jednička že jo :) je evidetně ze všech dílů nejlevnější, ale o proti dvojce mě bavila přeci jen o trošku víc, sice můžu zase jen zoufat že naháněčka po lesích šla udělat teda mnohem lépe a občas se přes zdlouhavý pasáže děje úplný hovno a o nějakym napětí nemůže bejt ani řeč a je pravda že na 3* to vytáhl docela povedený konec, který to nezabil jako u druhého dílu. Když si vezmu díly zvlášť je jednička jediná, která má opravdu co říct, jako trilogie dohromady to funguje čistě průměrně a je to zvláštní, ale 4 tej díl bych klidně spolk, mám rád prostě horory z přírody a v zimě. 50%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama