Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (600)

choze 

všechny recenze uživatele

I když jsem viděl všechny díly v kině, Mizerové nikdy nepatřili k mým buddy srdcovkám, narozdíl od Tango a Cashe nebo Posledního skauta. I když třeba konkurenčním Křižovatkám smrti mocně natrhávali pozadí a ačkoli mě humor dvojice Mike a Marcus moc nebral, zábavný styl a vzájemnou chemii jim přiznávám. Po sympaticky dravé a sexy jedničce, přifrčela monumentální, z řetězu sympaticky utržená dvojka a teď i mile se ohlížející trojka. Ta není ani zdaleka tak audiovizuálně vymazlená a akčně urvaná jako od Baye, ale nevyrovnaný poměr prvoplánových a dobrých fórů zůstává a nejsilnější je to v pár vážnějších, chlapských momentech a při vtipném nostalgickém pomrkávání na diváky. A najde se tu i nějaké to překvapení. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se do přepálené verze Miami vracet, ale noví tvůrci vypálili nejen rybník, ale celou sérii. Adil a Bilall totiž natočili její nejlepší díl. Pořád se pro infantilní hlášku nejde daleko a nejedna pře ústřední dvojice trvá několikrát déle, než by bylo ve jménu vtipu záhodno, ale je znát daleko lepší odhad toho, co publikum vydrží a míra provází jak scénář, tak akční výkruty. Baví mě i ten ústřední přežvýkaný zvrat, který třeba někomu přijde na hlavu, ale mně zkrátka sedí, že se ze zdánlivě neviditelného záporáka může překvapivě elegantně rázem vyklubat důstojný protivník. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, od trojky jsem (i přes absenci Baye, který si ve filmu střihl alespoň symbolické cameo :-)) čekala opravdu hodně a dostala jsem ještě mnohem více. Má to k0ule, má to šťávu, tvůrci se možná změnili, ale nevyměkli, nep0srali se ze všudypřítomné korektnosti (čti: debility) a naservírovali nám tytéž "Bad Boys" jako před sedmnácti a patadvaceti lety. Chemie mezi oběma herci / postavami je i po té době naprosto jedinečná, Mike vypadá pořád skvěle a ani Marcus není tak strašný, jak tu někteří píší. Ač je to v podstatě telenovela, tak jsem se smála, brečela (tu jednu věc fakt p0srali...), užívala si akci a napětí a nejednou si posteskla, jak strašně mi ty devadesátky chybí. Objektivně 4*, protože minimálně jednička je pořád top, ale jebat na to.;-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zvědavost veliká, bohužel mám takový pocit že Trojka měla přijít mnohem mnohem dřív, takže je to tak trošku s křížkem po funuse. Na to že jsem hned za sebou loupl oba dva předchozí díly, tak Trojka na mě minimálně prvních 30 nedokázala vůbec účinkovat a přišlo mi jako bych ani neslodoval Mikea a Markuse. To kouzlo bylo prostě fuč. Potom se to částečně i díky dalším postavám dokáže vrátit, ale už je to zkrátka hodně jiný film. Z naší dvojky Mizerů se stali pomalu dědečkové a nějakou divokou akci od nich divák vlastně ani moc neočekává. Spíše je zde prostor pro solidní rýpání jeden do druhého. Dvojka nastavila laťku příliš vysoko a zastihla všechny protagonisty ve vrcholné formě. Mé hodnocení vidím mezi silnou 3 nebo slaboučkou 4. Ale z nostalgie k postavám dávám 4. 70% ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nečekané příjemné překvapení. Smith a Lawrence jsou (pořád) bezva duo a kupodivu funguje (většinou) i vše ostatní - hlavně tedy akce a humor. Vizuálně je to prakticky k nerozeznání od prvních spoluprací Bruckheimera s Bayem, takže nás absence druhého jmenovaného nemusí skoro vůbec mrzet (maximálně v případě velkých akčních scén, které by Bay dotáhl do ještě větších extrémů). Pokud máte rádi první dva díly (nebo i jen jeden z nich) a žánr akčních buddy movies obecně, o návštěvě kina nemá smysl dlouze váhat. 70 % ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Celosvětová premiéra proběhla 6. ledna 2020 v Gaumont Élysées v Paříži. (Varan)
  • Název Bad Boys for Life lze volně přeložit jako "Mizerové navěky" nebo "Mizerové na život a na smrt". Vychází z motta, ve kterém dvojice Mike (Will Smith) a Marcus (Martin Lawrence) proklamuje: „We ride together, we die together - bad boys for life”. V českém překladu: „Dopředu spolu jdem i spolu umřem, jsme ostrý hoši, tak i žijem". (Geralt z Rivie)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 206,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 426,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama