Reklama

Reklama

Film se odehrává před událostmi v jeho herní předloze, a to v době, kdy lidstvo objevilo na Marsu pozůstatky starobylé mimozemské civilizace, ale hlavně jejich technologii. Ta umožnila lidem cestovat po celé galaxii, v níž narazili na mimozemskou rasu Turiani. Nastalé vzájemné neshody pak vedly k vypuknutí galaktické války. (AkrObatiX)

(více)

Diskuze

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Proč myslíš, že by do toho museli narvat víc, než do Warcraftu? Zrovna Warcraft potvrzuje, že se to za takové peníze natočit dá. Problém je jako vždy scénář a sterilita Hollywoodu.

Darneth

Darneth (hodnocení, recenze)

Přesně tak, po těch "unikátech" minulý rok doufám, že ME nikdy nebude! :D

na příspěvěk reagoval Helo

 (hodnocení, recenze)

Když se budeme všichni, dohromady, hooodně soustředit (a někteří i modlit... proč ne?), tak to snad nevznikne i když malá jiskřička obavy stále ne a ne chcípnout!

Vzhledem k tomu, jak dopadly Assassins CreedWarcraft a k tomu, že na tohle by museli dát ještě víc peněz... myslím, že můžeme s jistotou říct, že tohle v nejbližší době nevznikne. A ani Lara to nezmění!

na příspěvěk reagoval Darneth, TaanStari

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Tak, kdyby to byl jen další příběh z universa, tak by myslím mohlo bejt dost super... ostatně Hašašínovi taky dávám docela velký šance vzhledem k tomu, jak se zdá pojatej :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

TwoFace

Jak krásné by bylo, kdyby se Hollywood přestal bát filmů bez lidských protagonistů a udělal sérii o Kroganských rebeliích, resp. válkách proti Rachni! 

Ale to je prakticky nemožné.

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

Otázkou je jestli nějaký film vůbec vznikne, protože když vyšel Mass Effect 3 (2012), tak se spekulovalo o roce 2017. Pokud ano, tak bych to viděl na Válku prvního kontaktu, nebo něco ve stylu Mass Effect: Andromeda – tzn. úplně nová série, co bude mít s původní trilogii společný jen název.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

 (hodnocení, recenze)

Blablador

To nemusí být převyprávění her, ale film z Mass Effect Universa.... jako Assassins Creed. Je tam kupa věcí o kterých se dá točit film.

*pořád doufám, že to nevznikne... 

na příspěvěk reagoval Helo

Blablador

Blablador (hodnocení, recenze)

První díl herního Mass Effectu má tak komplexní děj, že není možné z něj udělat solidní film. Je to mnohem propracovanější a větší sága než hvězdné války. Možná ještě seriál na Netflixu by mohl být důstojný vypravěč, ale o ději zkomprimovaném do filmu fakt pochybuju. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Darneth

Právě.. třeba Final Fantasy film byl o ničem, ale animace na tu dobu perfektní. Podobné filmy by to chtělo i dneska..

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

dawes

Řekl bych, že tvůrci čekají, jak se bude letos dařit videoherním adaptacím (Angry Birds, Ratchet a Clank, Warcraft, AC).

na příspěvěk reagoval Darneth

 (hodnocení, recenze)

JanMarek

A nebo to dopadne jak říkali ve FightClubu... Warcraft i Assassin budou vážně dobré filmy (#držímpalce) a tak si řeknou: když vydělaly ty dva filmy, tak do Mass Effectu taky nacpeme 250 mega (nevím kolik ty filmy stojí) a nějak to spíchneme dohromady, oni přijdou... jenomže oni nepřijdou a tím zabijou herní filmy na dalších 10 let.

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Tak doufejme, že prokletí změní Warcraft a Assasins Creed. :) Vlastně je fajn s tím ME počkat, než se režiséři naučí s herními předlohami pracovat.

 (hodnocení, recenze)

Včera nebo kdy, hrál Prince of Persia... jsem si připomněl další fail (byť ne tak děsný jako Hitmani )...a to měl být TEN film, který to prokletí zlomí!

na příspěvěk reagoval JanMarek

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

To jo, už by se to prokletí filmů podle her mohlo nějak prolomit, zatím to není nijak slavný. Cosi jsem ale taky zaslechl, že se počítá i s možností, že až dojdou komiksy, začnou se hromadně točit blockbustery právě podle starších her. Ale to je asi v řádu mnoha let.

na příspěvěk reagoval TaanStari

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Oficiálně se to ještě pokud vím nezavrhlo, ale posunulo se to až někam k 2018.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Gladiator15

:DD

ale teď jsem si vzpomněl na zvuk co vydávali Tripodi ve Válce světů a ten je ještě lepší, a Bioware se Tripody rozhodně inspirovalo! :D

Související novinky

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama