Reklama

Reklama

Film se odehrává před událostmi v jeho herní předloze, a to v době, kdy lidstvo objevilo na Marsu pozůstatky starobylé mimozemské civilizace, ale hlavně jejich technologii. Ta umožnila lidem cestovat po celé galaxii, v níž narazili na mimozemskou rasu Turiani. Nastalé vzájemné neshody pak vedly k vypuknutí galaktické války. (AkrObatiX)

(více)

Diskuze

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

No som zvedavý čoho sa teda dočkáme. Som nadšený, no súčasne aj plný obáv.

jacator

jacator (hodnocení, recenze)

silentname

No, něco nám napoví už jejich zpracování seriálu ze světla Pána prstenů. Ten svět taky vyžaduje silný vizuál, tak pokud by tohle zvládli perfektně, tak je tady možnost, že by to mohli dokázat i s Mass Effectem. Otázka ale je, zda by do toho nasypali tolik peněz, protože Mass Effect přeci jen nemá zdaleka takovou popularitu jako Pán prstenů. Takže musíme doufat, že to zvládnou. Jinak, co se týče obsazení, tak se určitě bude hodně řešit muž/žena a barva kůže. Osobně mi je to u zadnice, hlavně, aby herec/herečka měl pořádne charisma, protože to musí Shepard mít ať už je čímkoliv!

na příspěvěk reagoval Helo

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

jacator

Animovaný seriál by bol určite zaujímavý, no potom by to muselo mať podľa mňa pod krídlami úplne iné štúdio. Ale je treba uznať, že Amazon neposrali "The Expanse" takže mohlo by to dopadnúť kvalitne. Ale súhlasím, že by som chcel vedieť ako spracujú tie dizajny tých postáv. Hlavne ak to má vyzerať kvalitne.

na příspěvěk reagoval jacator

jacator

jacator (hodnocení, recenze)

silentname

No jsem zvědav. Upřímně by mi možná více sedl animovaný seriál. Vzhledem k rozsáhlosti světa a množstvím ras mám obavy, že u hraného seriálu by mohli dost posrat hlavně ty mimozemské rasy. Plus by to mohli nadabovat ti, na které už jsme si zvykli. Ale třeba do toho Amazon nasype hromadu peněz a bude to vypadat tak epicky, jak si to zaslouží. Každopádně by si měli přizvat jako poradce Karpyshyna!

na příspěvěk reagoval silentname

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Tak žeby sa veci tu konečne dostali do pohybu? Akurát nebudeme mať filmovú ale seriálovú adaptáciu? Ostáva len dúfať, že to tvorcovia nespackajú. Ale ak na tom bude robiť tím, čo mal na starosti "Expanse" tak som optimista.

na příspěvěk reagoval jacator

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Taky bych byl rád, kdyby to bylo tenhle rok, ono se nějak moc často teď o tomhle mluví. Ale pecka je že vyšlo Commandos 2, náckové zase dostanou co proto :))  

na příspěvěk reagoval Helo

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Remaster, víme jak remastery často dopadnou. Remake by mohl mít smysl, ale i ty nemají zrovna perfektní skóre a u EA.. no nevím.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ale možná se dočkáme remastru/remaku původní série a to by snad vynahradilo, to že nebude film a nebo seriál. 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Protože odstřihli Karpyshyna, kterej dokázal i běžný věci dost dobře vypointovat! :D Karpyshynův um je vidět už jen při porovnání jeho knih k ME a knih k ME od toho druhýho týpka... :D

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Helo

Tam si inšpirovali najviac. Bohužiaľ, zatiaľ čo Babylon 5 zvládol konečné rozuzlenie konfliktu na jednotku, tak ME3 hlboko prepadol. Na youtube sa dajú nájsť aj porovnávačky, prečo tomu tak je :)

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

TaanStari

A co třeba Babylon 5? U toho mi přijde, že se ME inspiroval ještě daleko víc... už jen myšlenkou tý "diplomatický" stanice, ačkoli každá má samozřejmě jinej původ, nebo tajemnou hrozbou ukrývající se daleko ve vesmíru, nebo podobnost v základních znacích některých ras... :)

na příspěvěk reagoval Gladiator15

 (hodnocení, recenze)

TaanStari

Ding! Ding! Ding! Star Trek... ten mě v tu chvíli nenapadl :) 160 mega by možná stačit mohlo... nevím, ale i to je moc

na příspěvěk reagoval Helo

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

To máš samozřejmě pravdu, že je blbost natáčet takový film za takové peníze. Po Warcraftu, který nebyl zas tak špatný, měl obrovskou fanbase a stejně vyhořel je to jasné. Já mluvil pouze o tom, že $160M je budget zcela dostatečný na natočení kvalitního Mass Effectu. //// A "divná vykrádačka Star Wars"?? Není tu ještě nějaká space opera, které je Mass Effect mnohem mnohem podobnější? (nápověda: začíná to taky na "Star" :))

na příspěvěk reagoval Helo

Darneth

Darneth (hodnocení, recenze)

Helo

Warcraftu bych pokračování přesto přála, ač jsem jej hodnotila podprůměrně. Pochybuju však, že se jej vůbec dočkáme po těch propadech v USA :/ AC nebyl marný ve vizuálu a bitkách, jinak fakt o ničem...pro lidi nepolíbené hrou (z mého okolí) to byla celkem zábava, pro mě utrpení.

 (hodnocení, recenze)

*prvně doznání :) já ty filmy neviděl, ani jeden: u Assassína (zatím) a na Warcraft seru

Jenomže problém s Warcraftem je v tom že ten film stál 160 milionů dolarů! A to do toho nejsou započítané náklady na marketing. Přitom ten film vydělal "jenom" 377 milionů dolarů, s tím že snad 200 milionů vydělali v Číně, kde z toho studio dostane snad jenom čtvrtinu z ceny lístku. A na to aby byl Mass Effect konkurence schopný s dalšími space operami (Star Wars nebo Guardians of the Galaxy) by do toho museli nacpat minimálně stejnou částku jako ty dva filmy. Navíc vzhledem k tomu jak oba filmy (Assassin, Warcraft - osobní názor stranou) vyhořely, bych chtěl vidět studio, které nacpe 160 milionů do (v podstatě) divné vykradačky Star Wars s modrýma vesmírnýma ženama a divnými ještěry...

na příspěvěk reagoval TaanStari

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darneth

Tak kdyby to bylo aspoň jako Warcraft, tak bych se nezlobil... Hašašína jsem ještě neviděl, ale prej totaky neni zrovna propadák, co se kvality týče :O

na příspěvěk reagoval Darneth

Související novinky

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama