Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Hotovej Iron Man na ruský způsob, tedy až na to, že Tony Stark měl to nejlepší vybavení a Timo "nezničitelné" Leninovy saně. Překvapivě jsem nerozuměl ničemu, co bylo napsané. Když si člověk tak tak zvykne na angličtinu, eventuálně i němčinu bych ještě zvládl, tak mu tam šoupnou azbuku a je zase v prdeli. Dále co stojí za zmínku - jména. Já vím, že se tam tak jmenují, ale bože muj, ve filmu to bylo děsný. No, byla to kravina. Ale pokud to budu brát jako komediální parodii na scifi hodné 21. století, tak si to ty 2* zaslouží. ()

MrKlobouk 

všechny recenze uživatele

Tak po tomhle věřím na mzáky, protože si nedovedu jinak vysvětlit, jak mohlo vzniknout něco takového. Když se na film díváte, tak máte pocit, jako by to všechno byla jen náhrada z jiného světa. Vše se zdá, aspoň vizuálně v pořádku (pokud pominete, že jste většinu akce uřž někde viděli (nejen u Spidermana)), ale jakmile kdokoliv promluví, tak se nestačíte divit. Nejvíc to pocítíte na humorové úrovni, kdy říct, že to nefunguje, je slabé slovo. Jediný, kdo se tak může radovat ze vzniku něčeho takového jsou snad manažeři u Mentos a několik dalších společností, jejichž produkty mají ve filmu tolik prostoru, že by jim ho mohly závidět i leckteré výrobky v reklamě. Tohle se musí vidět. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tu třetí hvězdu přidávám za to, že jsem konečně zase jednou viděla ruský film. Nemá cenu, abych opakovala, co už tu v komentářích zaznívá - šílené logické chyby a nápadná podoba s příběhem Pavoučího muže. Film navíc nedokáže udržet tempo a mnohé postavy a motivy opouští na příliš dolouhou dobu, aby to nepůsobilo jako chyba. ___ Co mě ale na ruském filmu ještě zaujalo, je větší důraz na mezilidské vztahy a hrdost na dědictví SSSR. Ta se projevuje opakovaným záběrem na rudou hvězdu a v příběhové rovině začátkem v minulosti, kdy sovětší vědci dokázali vyrobit létající auto. Až legračně je to pak zobrazené v souboji Volhy kladného hrdiny a Mercedesu, který řídí záporák. I když je sovětské auto staré desítky let, je asi zbytečné prozrazovat, která mašina nakonec vyhraje a která skončí jako totální šrot. V tomhle případě dokonce šrot vesmírný. Z toho mrazí: Rusové jsou na svou sovětskou historii pyšní! ____Na druhou stranu ale - na rozdíl od západních vzorů - film neháže do šrotu důchodce a neodsuzuje je do škatulky obětí nebo bezmocného zázemí hlavního hrdiny. Vysloužilí vědci dokonce v některých momentech působí jako hrdinové, kteří to ještě mají v hlavně v pořádku a dokážou se vzepřít hlavnímu záporákovi. /3. 2. 13./ ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ruský Peter Parker se nad Moskvou prohání v létající Volze a na paty mu šlape diamantový magnát. Parádní superhrdinský biják šmrncnutý poetikou československých seriálů pro děti a mládež. Chci pokračování, ve kterém nakoukneme do minulosti, titulek na poslední straně hlásá: ”Co se to děje za železnou oponou? V totalitou zalité Moskvě pracuje na přísně utajovaném projektu trio nejlepších sovětských vědců. USA se snaží nakouknout pod pokličku a vysílají do Moskvy jednoho ze svých nejlepších agentů (samozřejmě superpadouch se superschopnostmi). Konspirace, špionáž, láska a jedna černá Volha. Již příští měsíc v dalším čísle Černého blesku!” ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Da sa povedat ze pribeh je uz znami do predu a dost kopiruje prvy diel Spidermana , no v kazdom pripade sa jedna o velmi mile prekvapenie , ktore sa urcite oplati vidiet a neda sa pri nom nudit . Jedna sa o velmi slusnu zabavu a z dalsim zhliadnutim urcite nebudem mat v buducnosti problem . Hodnotenie - 75% ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama