Reklama

Reklama

Tyreese ukáže Rickovi, Carol a Darylovi ohořelá těla a požaduje nalezení vraha. Rick a Tyreese se dokonce poperou; Rick sice souhlasí s vyšetřováním, ale nyní je přednější nákaza, která se rychle šíří. Rada přijme nutná opatření – oddělení zdravých a nemocných. Nemocných rychle přibývá, a tak Daryl s Michonne vyrážejí na veterinární fakultu, kde možná najdou nějaké léky. Ke dvojici se připojí Bob a nakonec i Tyreese. Tyreese nejprve nechtěl jet, protože Sasha onemocněla, ale když ji viděl, rozhodl se pomoct. Zatímco tito čtyři vyrazili pro léky, Hershel uvařil čaj z lesního ovoce a rozhodl se ho nemocným podávat, i když zatím infekci vystavený nebyl. Carol se stará o chod vězení a riskuje pro to i svůj život, když chce opravit dodávky vody. Mezi zdravými jsou i Maggie a Beth. Beth se stará o děti, které jsou izolované. Maggie je sama, protože mezi nakaženými je i Glenn. Vše vypadá díky výpravě pro léky nadějně, ale pak Daryl a ostatní zaslechnou něco v rádiu, a kvůli tomu se dostanou do velké skupinu mrtváků, takže musejí auto opustit. Tato skupina se s léky jen tak nevrátí... (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo väzení zomierajú ľudia v dôsledku epidémie a väčšina preživších je v karanténe, vrátane Glenna a Sachy. Tyreese sa medzitým neovládne a žiada Ricka, Darryla a Carol, aby našli toho, kto upálil Davida a Karen. Darryl odvezie Zachovo auto s Michonne, Tyreeseom a Bobom na vidiecku univerzitu vzdialenú osemdesiat kilometrov od väznice, aby hľadali antibiotiká na vyliečenie nakazených ľudí. Carol ide pred väznicu odblokovať vodovodné potrubie, zatiaľ čo Rick vyšetruje vraždu Davida a Karen a prichádza k prekvapivému odhaleniu. "Izolácia" je dobrá epizóda seriálu The Walking Dead s dramatickou situáciou vo väznici, ktorá sa vystupňuje až po odhalenie identity vraha Davida a Karen, a plná akcie, v ktorej Darryl, Michonne, Tyreese a Bob narazia na hordu chodcov. Môj hlas je osem z desiatich. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nákaza se rozšiřuje masivně, postavy se nakažují jedna po druhé a to i v hlavních řadách. Existenciální problém nutí ostatní k drastickým činům a další skupinu k dlouhému tripu, ta ale narazí na největší stádo které jsem kdy v TWD viděl. To mohlo být takovejch 50.000 kousků? No opravdu veliké publikum pro koncert. Tam by sedla vodíková puma. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You step outside, you risk your life. You take a drink of water, you risk your life. And nowadays you breathe, and you risk your life. Every moment now you don't have a choice. The only thing you can choose is what you're risking it for. Now I can make these people feel better and hang on a little bit longer. I can save lives. That's reason enough to risk mine. And you know that." ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nákaza se šíří věznicí jako mor. Lidé odpadávají jako mouchy. Počáteční příznaky jsou stejné jako chřipka. Je nařízena karanténa! Daryl je se skupinkou nenakažených vyslán na veterinární kliniku pro antibiotika. Teď je jen otázkou času zda to stihnou nebo bude smrt rychlejší?! 100% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Keď Daryl (Norman Reedus) ladí rádio v aute, na chvíľu počujete vysielanie z Terminusu. (molcan2)

Reklama

Reklama