Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 8

(série)
Trailer
USA, (2017–2018), 12 h 29 min (Minutáž: 41–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Seth Gilliam, Danai Gurira, Lennie James, Chandler Riggs, Ross Marquand, Khary Payton (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pokračujeme přesně tam, kde jsme skončili. Rick a jeho skupina z Alexandrie čelí tomu největšímu zlu, které si dokážete v zombie apokalypse představit. Stojí proti nim skupina zvaná Saviors v čele s jejich lídrem Neganem a jeho baseballovou pálkou Lucille. Tato série by měla být podle tvůrců tou nejvíce akční a dravé chodce by měli nahradit přestřelky a vraždy. Kdo vyhraje? Bude to Rickova skupina, nebo frajírek Negan? (Davidkkk)

(více)

Diskuze

JeanneV

JeanneV (hodnocení, recenze)

DJ_bart

No, v nejakych vecech ma asi pravdu. O tom, jak lide delaji stale stejne chyby atd. Okey. Ale bohuzel i tak mi posledni 2 serie nejak nesedi, nemastne, neslane, same wtf momenty. A to co rika o tom, ze v prestrelkach se nikdy nikdo do nikoho netrefi, protoze to nejsou vytrenovani vojaci. Jo tak, no a proto vdycky zabiji zombiky jednou ranou, presne do hlavy, tak asi musku maji, ze. Moje kritika ani neni tolik o tom, ze by tomu chybela akce. Spis tam jsou posledni dobou sceny, co jsou fakt hodne blbe napsany. Takze divak, misto toho aby si je uzil, kouka jako puk ze “co to jako melo znamenat“. Skoda.

60Dan06

60Dan06 (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav jestli se vůbec seriál udrží (poslední série byla opravdu žumpa) a hlavně jak se vypořádají s časovým skokem na konci série. V komiksu se daj postavy lehce nakreslit starší, ale v seriálu? vážně budou všechny do konce maskovat na staro? :D

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Podle traileru tohle vypadá spíš na slušnou komedii. Už se vytratila ta hororová atmoška a seriál se spíš soustředí na žánr thriller. A na nejvíce akční sérii to taky nevypadá. Tvůrci si asi myslí, že když budou aspoň 3 díly z 16 plné akce, tak je to logicky nejakčnější série. No nevim, nevim. Moje milované TWD nějak ztrácí na kvalitě.

Harakiri13

Harakiri13 (hodnocení, recenze)

Osobně bych byl radši kdyby válka byla jen do 8 dílu a po mid season pauze by se rozjela část po válce a příprava na příchod whisperers. 

Luk Skywalker

Luk Skywalker (hodnocení, recenze)

Tak jsem zvědav na nejakčnejší sérii tohoto seriálu (jak tvrdí tvůrci), kde se vždycky dost mluvilo a nemyslím si, že se to nějak dramaticky změní.

Reklama

Reklama