Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Judith dovede do Alexandrie skupinu lidí, kterou v lese zachránila před mrtváky. Nově příchozí se však nezamlouvají Michonne. Carol odváží Henryho do Hiltopu, aby se tam vyučil kovářem. Během cesty však padnou do pasti zachráncům... (TV Prima)

Recenze (21)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, je to dobrej posun. Seriálu po úpadku sledovanosti nic jinýho nezbejvalo a ta protlačená nutnost změny je vidět ať už na změnách image (Carol s dlouhým pačesem, ha), tak na změnách charakterů (Eugene už je solidní bijec nemrtvých, Michonne poněkud zrickovatěla). Navíc tu máme velký civilizační tajemství v pozadí (zjevně velká a vybavená komunita, tajemně se zjevující v podobě helikoptéry a hlasu ve vysílačce) a evoluci prostředí, kdy už jsou auta pasé a všechno vykrystalizovalo do slušivýho westernovýho hávu (koně a dřevo kam se podíváš). Připočíst musíme i pokračovatelku klanu Grimesových (Judith už udrží kolt), novou skupinku přeživších (Nadia Hilker <3) a patrný nástup Whispererů. Druhej dech to ještě úplně není, ale nadechuje se to solidně. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lemme tell you something. When I was about your age, I used to bring home stray dogs. My mom, she hated it. I never understood why. They always seemed so friendly and grateful. Till one day I brought home the wrong dog. That dog killed all the other strays, chewed off half my mom's ear when she tried to stop it. The thing is, that dog seemed just as friendly and grateful as the rest of 'em." ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr tohoto dílu bude mít, hádám, ještě dohru. :) Super díl, kde snad každá replika by mohla být zarámovaná jako citát - takto se prosím má psát scénář!! :)) Co bych vytkl je, že těch citátů tam je tolik, že žádný moc neutkvěje a tím pádem trochu ztrácí na důležitosti sdělení. :) Ale díl se dá pouštět znova a znova pro opakování mouder. :) ()

4x8x16x23x42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, trochu jsem se obával jak bude vypadat seriál po tak dlouhém time jumpu. Musím ale říct, že jsem naprosto spokojen. Zajímavá zápletka na závěr, dialogy i nové postavy, které nezklamaly. Dokonce i Judith, u které jsem se upřímně trochu obával, že by mi mohla lézt na nervy podobně, jako Carl v 2. sérii, funguje v seriálu výborně. Jsem zvědavý co příjde dál :O ! ()

Forty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V minulom dieli sme sa rozišli s Rickom a aj Maggie keďže herečkyne meno už nevidno ani v intru a samotná herečka išla natáčať iný projekt. Myslím , že to vyzerá konečne nádejne . Pár nových tvári tam pribudlo a snáď budú k užitku . Treba ešte viacej Negana a Judith jednoznačne zaujimavejšia postava než bol jej brat Carl. SPOILER- Whisperers na konci neboli titulková chyba . ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama