Reklama

Reklama

Silnice kolem Království ovládli silniční lapkové. Carol s Ezekielem jsou připraveni s nimi vyjednávat i bojovat. Daryl, Connie, Henry a Lydie jsou stále na útěku před Alfou a jejími lidmi. Je jim jasné, že nemohou utíkat věčně, proto jsou připraveni bojovat v budově, kterou Connie velice dobře zná... (TV Prima)

Recenze (10)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda druhé poloviny. Sice se opět skáče v lokacích, ale ta nejzajímavější se děje nejčastěji. Nebýt té trapárny na konci (největší zmrd prostě přežít musí za každou cenu), bylo by to i na plný počet. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní epizoda. Vztah mezi Henrym a Lydii mi přijde čím dál lepší. SPOILERY: Souboj Daryl vs Beta neměl chybu. Nedejchal jsem! Pro mně nejlepší souboj ve TWD. O Daryla máte strach jak svině! Nakonec to dopadlo dobře, uff. 9 série jede na plný koule. Jen tak dál! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beta je většinou úhel ostrý, což se v praxi projevilo i zde.... Kulervoucí adrenalinová jízda, která své napětí šponuje do takových extrémů, až z toho bere dech. Aplaus prosím. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • V čase 34:29, když leží Daryl (Norman Reedus) na zemi, je za ním vidět dřevěný hranol, který je na dosah. V dalším záběru se ale pro něj musí plazit. (Duoscop)

Reklama

Reklama