foto

Ryan Hurst

  • nar. 19.6.1976 (43 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Ryan Hurst je talentovaný herec, ktorý okrem svojho talentu pred kamerou oplýva aj talentom pózovať pred fotoaparátom. Ryan bol však predurčený hlavne ku kariére herca. Svoju úlohu v tejto skutočnosti zohrali aj rodičia, ktorí mali k filmu blízko a boli mu oporou. Narodil sa priamo v meste filmu, v Los Angeles. Navštevoval školu v Santa Monice.

Jeho debut vo veľkom svete filmu bol po boku Kevina Costnera vo filme Posol budúcnosti, kam sa dostal priamo z divadelného javiska. Bohužiaľ nedočkal sa väčšej filmovej úlohy, ktorou by sa dostal medzi hereckú elitu. V roku 2000 síce zažiaril úlohou futbalového kapitána legendárneho školského týmu v snímke Sezóna Titanov a o dva roky neskôr si zahral mladého vojaka vo vojnovej dráme Údolie tieňov, kde si zahral vedľa skúseného Mela Gibsona, ale po týchto menších úspechoch akoby začala jeho sľubná kariéra stagnovať a objavil sa už iba v jedinom filme, ktorý by stál za zmienku – v komédii Päť lupičov a stará dáma, ktorá však nezaznamenala väčší úspech.

Jeho kariéra nabrala druhý dych až v roku 2008, keď sa prvýkrát predstavil ako drsný chlapec na motorke v seriáli Zákon gangu (Sons of Anarchy). Táto postava mu vďaka jeho charizmatickej povahe sadla ako uliata a začal si ňou získavať davy fanúšikov.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Million Little Pieces
2013 CBGB: Kolébka punku
2011 Rango
2009 Chasing the Green
2008 Temné svědomí
2004 Lupiči paní domácí
2002 Kovbojové a blázni
Údolí stínů
2001 Venus and Mars
Woman Every Man Wants, The
2000 Krvavá volba
Vzpomínka na Titány
1998 Doktor Flastr
Zachraňte vojína Ryana
1997 The Postman - Posel budoucnosti

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
The Space Between the Stars (S05E06)
další epizody (7)
Živí mrtví (TV seriál)
The Storm (S09E16)
The Calm Before (S09E15)
Chokepoint (S09E13)
další epizody (5)
2017 Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
What Must Be Done (S02E12)
The Run (S02E11)
další epizody (13)
Batesův motel (TV seriál)
Návštěvní hodiny (S05E09)
Tělo (S05E08)
V skrytu (S05E04)
další epizody (5)
2016 Outsiders (TV seriál)
Long Live the Bren'In (S01E13)
All Hell (S01E12)
Mortar (S01E11)
další epizody (13)
Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
Trezor (S04E06)
Jak se láme světlo (S04E05)
další epizody (4)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Šílenství (S03E09)
Jáma (S03E08)
Poslední večeře (S03E07)
další epizody (6)
2013 Axe Cop (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Stolen Huffy (S05E04)
Laying Pipe (S05E03)
Authority Vested (S05E02)
další epizody (4)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bombshell (S12E19)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
další epizody (13)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (13)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (11)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Médium (TV seriál)
1-900-Lucky (S03E18)
2006 Médium (TV seriál)
Lucky in Love (S02E17)
Dr. House (TV seriál)
Chyba (S02E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Prokletá rakev (S05E06)
2005 Hledaní (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Lucky (S01E08)
2002 Uneseni (TV seriál)
Taken (E10)
Charlie a Líza (E06)
Údržba (E05)
další epizody (5)
1995 Bláznivá ochranka (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Stín (S01E02)

Dokumentární

2002 Inside Taken