Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Multilingvistický film! Ja čumím, ako je tá Bukurešť kozmopolitná. Prečo sa oni serú do EU, že ??! Stív si opäť vybral za spoluhercov partiu najnesympatickejších kokotov, kde chýbal už len Sagvan Tofi! Je mi úplne jasné, že v Rumunsku každý spíkuje a baby vám na raňajky obúvajú boty na dlhých opetkoch. Vrcholom filmu je pre mňa záhada, kde sa Sˇtevko tak zhruba na pol hodinu podel, ale aj tak , ako bonus na záver , by som rád doporučil prečítať si komentáre niektorých užívateľov! Zase jeden megapočin. Jednu hviezdičku som si dovolil udeliť za fakt, že ma u toho nejeblo! P.S. Nepremeškajte moment, kedy si Dimitrij stiahne gumičku z vlasov, pretože je to zrejme najpodstatnejšia scénka z celého filmu! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Američané jsou svou brutalitou proslavení. Ano a jsme na to hrdí! Tak copak tu zase máme? Hmm pár dobrých hlášek a pár slušných bojových sekvencí v některých z nich se dokonce předvede i sám velký Stevo Wow! Na druhou stranu máme tu bohužel opět hnusný Rumunsko, vypráskanej scénář, Seagalovskej střih a tentokrát i mimořádně mizernou kameru. Takže dost rozporuplný film některý věci se mi tu líbili občas to vypadalo jako by sádelník pomýšlel i na comeback, ale pak zase nastoupili na scénu atributy který to posrali a škoda Shahlaviho který mimo dvou kopaček které pochopitelně nepochází ze závěrečné bitky nemá ve stínu sádla šanci nic předvést a tak je pro mě jejich vzájemná konfrontace opět zklamáním. Být v té finální bitce nějaký no name kretén co nic neumí, tak neřeknu půl slova a možná bych tenhle fight i ocenil, protože působil jako ze Seagalových starých časů, ale takhle to je jenom neodpustitelné plýtvání potenciálem schopného protivníka. Nicméně i tak je tenhle film pořád o třídu lepší než to v čem mistr taktiky účinkuje dneska, ale to už se asi opakuji každopádně radši tuhle cestu smrti než cestu do pekla s bradkou, buzi brejličkami a taktickou vestičkou, ale ten oblečenej sex z holkou co by mohla být jeho vnučkou si mohl Stevo odpustit...30% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Akce 7/10/// PLUS: pokud by se Seagalovi filmy mohli kvalitativně hodnotit podle lámavostí kostí, tak by si Cesta smrti nestála špatně, ostatně i přestřelky jsou slušné a nejzajímavější na filmu je hlavní záporák, který mi přišel že je i hlavní postava filmu MÍNUS: ten dojem budete mít taky, protože Steven jako by sem ani nepatřil, on je vlastně emerickej polda, který sjednává v Rumunsku neřády po svém, načež všichni Rumuni jsou jen komparz, taky mi docela začíná vadit, že si Seagal nemůže dovolit "normální" manželku, ale musí kolem sebe mít samé krásné, štíhlé dívky, které si do filmu pozval, protože se mu líbili v jednom filmu pro dospělé./// Shrnutí: Cesta smrti navzdory výše napsanému není špatný film. Naopak je celkem koukatelný, nenáročný a v rámci žánru "seagalovek" patří k tomu lepšímu./// Celkem 51%/// ()

tron 

všechny recenze uživatele

Plno drsnej akcie, Dan Bandarau (z Anakondy 4, Nukleárneho cieľa s Wesleym Snipesom a Čierneho úsvitu so Seagalom) sa podobá na Uda Kiera, Seagal sa tu prekvapivo veľa hýbe a navyše drží brokovnicu (a držať brokovnicu v akčnom filme vyzerá vždy úžasne). Scenár by som nekomentoval, to je u seagalovky v podstate úplne zbytočné (na tomto konkrétnom pracoval Seagal). Rovnako tak zabudnite na krásnu rumunskú výpravu; táto síce je rumunská, ale pekne hnusná. No kto má slabosť pre Seagala a zmieril sa s tým, že áčkarské doby má chalan nenávratne preč, mal by byť spokojný. Seagal je v tejto snímke predstavovaný ako božstvo, ktorému cudzinci uznanlivo hovoria, že ak by žil v ich krajine, bol by vnímaný ako hrdina a keď naňho a na jeho parťáka zaútočí presila, parťák dostane slušnú nakladačku a ledva zmláti jedného týpka, kým Seagal je Terminátor, všetko to tam vymláti a ani sa pri tom nezadýcha. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Stokrát jinak, ale pořád ta stejná 'seagolovka', která nemá čím překvapit a která se stále nese v totožných akčních vlnách, jako v minulosti. Steven zde dokazuje, že se stále umí pěkně rozmáchnout, že jeho Aikido je pořád tak sympatické jako dřív. Vše okolo je pouhá omáčka s chudým příběhem, což řádí tento film do jasného průměru. Plusové body za četnost akcí, Seagalovo umění a modelky v roli drsných holek :) [47%] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V jednom online rozhovore na stránkach Budomate Darren Shahlavi (Costel) vyhlásil, že jeho bojové scény so Stevenom Seagalom (Robert 'Bobby' Samuels) boli vo veľkej miere limitované časovými obmedzeniami výrobného plánu. (misterz)
  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)
  • Pri útoku na policajtov prechádza auto cez policajné pásky bez toho, aby ich pretrhlo. (johnsnow)

Reklama

Reklama