Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Velmi špatně. Kamera se zaostřuje na vysoké úrovni, ale moc překombinovaně až zběsile bez výsledku. Všechny akční scény jsou prostříhané, kde nezjistíme, jak k dané situaci vlastně došlo - jedna linie při pasáži 5 sekund se střihem, zmatek prodlouží na 2 minutový zlom (film nemá přes 90 minut, ale kolem 50.) Vlastně u Seagala jsem nic jiného nečekal což mě mrzí, kousíček jsem mu věřil, že by mohl překvapit, ale špatná režie, střih a scénář nejde odpustit. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

O proti minulému filmu, krok zpět!!! V soubojích je Steven, ale jejich málo!! Mě souboje nevadili, ale prostředí, kde se celý film odehrává je katastrofálně nudný, celá zápletka nikoho nezajímá!! Tenhle film je kompletně totální sračka,ale díky za to, že Seagal se pořád ohánět umí a vypadá prostě dobře!! Já mu přeji aby se stal televizní hvězdou a sem tam si střihnul malou roli ve filmu, který možná bude něco znamenat!! Tohle prostě může točit do smrti a bude to stejná nuda!! ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[3/10] Dalšia Seagalova cesta do nudnej časi východnej európy s názvom CESTA SMRTI. Musím povedať, že som dosť sklamaný z filmu, dopadlo to horšie ako som očakával. Seagal v novej ére natočil aj dosť dobré filmy, myslel som že tento film bude aspoň pri najhoršom iba priemerný ale nemôžem dať tomuto filmu tri hviezdičky. Seagal je vo filme celkom dobrý, stále pôsobí dobrým dojmom, charizmu stále má. Naneštastie tento jeho film je oproti ostatným dejovo nezaujímavý a podpriemerný, naštastie nie príliš dlhý tak tu okrem pár trápnych dialógov niesú nudné miesta. Ani akcia nieje zlá, je to toho dosť, veľmi dobrý úvod a ostatná akcia celkom dobrá, upútala ma, sú tu aj nejaké súboje, ale chýbajú mi tu niektoré prvky ako v iných Seagalovkách a naneštastie prestrelky sú dosť zlé a nevyvovali vo mne žiadne pozitívne pocity. Raz som si film pozrel a to mi aj stačí, nieje veľmi zlý, iba trošku podpriemerný, v rámci Seagaloviek sa mi najmenej páčil práve tento, najmä svojím dosť otupným a predvídateľným príbehom a nesympaticky zobrazou časti európy kde sa tento film odohráva. Keby niet v tomto filme Seagala, tak by som nevydržal tento film ani dopozerať. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cestny predseda Miestneho Spolku Katastrofalnych Hercov /riadnym predsedom podla poslednych dostupnych informacii bol zvoleny Ben Affleck/ Steven Sumo Seagal sa zas po vydarenej Machete rozhodol vratit do podpriemeru. Respektive do poriadnej zumpy. Dokazom nech je film Born to Raise Hell. Preco je tu zas scenaristicky vyplach, spatna rezia a strih? Suboje boli ako - tak na pofidernej urovni , prestrelky su uplne dementne, ale je tu 1 explozia. 20 % ()

kikakrystof 

všechny recenze uživatele

Špatný film, i Steven Seagal to hrál velice nepřesvědčivě(možná až nuceně) a to jsem jeho velký fanoušek. Chvilkami dobré a chvilkami to vypadá jako studentský film(myslím kamerou a prostředím) a navíc jsou zde ze začátku zpomalené a drsné efekty, které filmu nic nepřidávají ba naopak mi připadá, že ho shazují, ale naštěstí je to jen asi 30 minut, pak s tou blbostí přestanou :) Celkově strašný film s nesympatickými postavami. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V jednom online rozhovore na stránkach Budomate Darren Shahlavi (Costel) vyhlásil, že jeho bojové scény so Stevenom Seagalom (Robert 'Bobby' Samuels) boli vo veľkej miere limitované časovými obmedzeniami výrobného plánu. (misterz)
  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)

Reklama

Reklama