Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Docela mě to překvapilo. Myslel,jsem,že to bude kdovíjak hrozný,ale byl to celkem napínavej akční film. Působilo to sice dost béčkově,ale film postupem času nabíral obrátky a nuda rozhodně nebyla. Sice to kleslo,nebot filmy Kod smrti,Ruslan,Hlídač a Mstitel měli větší úroven a spracování. I tak se mi tenhle film docela líbil, ikdyž to začalo už dost slábnout, ale šlo to. 74% = **** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak nenapravitelny Seagal nam prichystal dalsie sklamanie. Tentokrat je o to vacsie, ze vdaka slusnemu traileru a faktu, ze Lauro Chartrand mal na starosti velmi slusne bitky v minulej Seagalovke a obsadeniu Darrena Shahlaviho som si myslel, ze by sa kvalita filmu mohla aspon priblizit k priemeru. Bohuzial Seagal je nezmar a svoje doživotné predsavzatie: uz nikdy nenatocit kvalitny film, plni svedomito (Machete je výnimka potvrdzujuca pravidlo ;-) ). Trailer je sice slusny, ale obsahuje vacsinu akcie z filmu. Na ploche 2 minut je to zabava, ale sledovat kvoli tak minimalnemu mnozstvu akcie neskutocne nudnu a vdaka otrasnym dialogom skoro az smiesnu takmer 100 minutovu omacku je utrpenie. Chartrand sice potvrdil, ze bitky zvlada dost slusne (su sice kratke a priemerne prehladne, ale choreografia nie je zla a pocas bitiek bol evidentne na place aj Seagal, takze si ho uzijeme aj v pohybe), ale je ich extremne malo a zvysok akcie tvori par mizerne natocenych prestreliek a vrcholom je jeden vybuch :-) Pribeh je strasny a nelogicky. Tentokrat sa uz Seagal nemoze na nikoho vyhovarat. Napisal ho sam. Najskor 5 minut pred natacanim. Obsahuje vsetky mozne klise beckovych filmov v extremne amaterskom prevedeni (dockame sa aj radostneho oznamenia jedneho z policajtov, ze jeho zena caka dieta a v tom momente by len totalnemu idiotovi nedoslo, ze sa policajt konca filmu nedozije). No a Shahlavi ma definitivne presvedcil, ze je vo filmoch nepouzitelny. Bit sa vie a kondicku ma stale skvelu. Aj ked nedostane vela priestoru, tak Seagala v pohode zahanbi. Ale ako herec je uplne mimo. Zase hnusne prehrava a uz som len cakal kedy sa pri nejakej nekalosti skodoradostne usmeje ako to robia zaporaci v kreslenych rozpravkach. Celkovo sa jedna o dalsi Seagalov zostup do hlbsieho bahna sraciek. Dokazom je, ze uz ani vacsina zaslepenych ultrafanov tomuto filmu nedava plne hodnotenie. ()

Reklama

kikakrystof 

všechny recenze uživatele

Špatný film, i Steven Seagal to hrál velice nepřesvědčivě(možná až nuceně) a to jsem jeho velký fanoušek. Chvilkami dobré a chvilkami to vypadá jako studentský film(myslím kamerou a prostředím) a navíc jsou zde ze začátku zpomalené a drsné efekty, které filmu nic nepřidávají ba naopak mi připadá, že ho shazují, ale naštěstí je to jen asi 30 minut, pak s tou blbostí přestanou :) Celkově strašný film s nesympatickými postavami. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film je nehorázná sra*ka, ale to je asi každému jasné. Vezmeme-li však v potaz, co vše (otřesn) za sebou Steven má, můžeme za posledních x let tento "plagát" označit za relativně povedený. V některých komentářích se dočítám, že se jedná o návrat Stevena. sami tomu nevěříte, on se ani nemá odkud vrátit. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Stokrát jinak, ale pořád ta stejná 'seagolovka', která nemá čím překvapit a která se stále nese v totožných akčních vlnách, jako v minulosti. Steven zde dokazuje, že se stále umí pěkně rozmáchnout, že jeho Aikido je pořád tak sympatické jako dřív. Vše okolo je pouhá omáčka s chudým příběhem, což řádí tento film do jasného průměru. Plusové body za četnost akcí, Seagalovo umění a modelky v roli drsných holek :) [47%] ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Steven Seagal se na filmu, jehož natáčení trvalo čtyři týdny, podílel coby scenárista, producent a hlavní herecká hvězda. (Conspi)
  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)

Reklama

Reklama