Ohnivá řeka (TV film)

Akční / Drama / Sci-Fi / Katastrofický

Kanada, 2008, 92 min

Sean Dwyer

• LIVINGDEAD

Ježíši, to byla sračka!!!! Místo hořícího domu, nám tam strčili jakési fotografické momentky, kdy děda vzpomínal na svou bábu. A za 2 minuty si ostatní dělali srandu, že dědek přišel o dům....... A že byli v jeskyni 2 mrtví děcka, to jaksi nikomu vůbec nevadilo. Ian Ziering se tak maximálně hodí do Berverly Hills jako uklízeč bazénů. Film byl totální katastrofa!(20.12.2009)

• Smok

Hanba po všetkých stránkach. po Tyranosaurovi, v ktorom som si myslel, že je Ianove účinkovanie len krátkodobé poblúznenie sa už budem jeho filmom zrejme vyhýbať.(13.1.2010)

• Campbell

Ne tak tenhle film nezachránil ani Ziering(který je už totálně ve sračkách) a ani Vrana který se zmůže už jen na ležení. Těšil jsem se na špatné efekty a zábavnost, ale tohle je nějaká rádoby blbost kde se zachraňuje rodina, to je vše okolo je jen omáčka a plno keců okolo ní.Aspoň že hudba to vyzdvihla ale taky nic extra.(17.7.2011)

• Z0oMb3E

Ja som úplne zbytočne prišiel o hodinu a pol života. Na to sa nedalo pozerať. Otrasní herci, otrasný scenár, otrasné vlastne všetko, čo sa dá na filme ohodnotiť.(24.2.2010)

• Ouwen

1%(13.11.2010)

• Endyis

jako jestli se chcete pobavit, tak tenhle film funguje i jako vyníkající komedie a v tom případě mu náleží plné hodnocení. Vidět "legendráního Steva" Iana Zieringa s dalšími herci dvacátešesté cenové skupiny, jak zachraňují náš svět, opravdu stojí za to stejně jako všechny brutální efekty a la "corel animation painter"... 0% jako vážnej film, ovšem 100% jako komedie(3.5.2010)

• lennyd

Ian a jeho sestra mají sraz s přáteli v jeskyni v blízkých horách. Když tam ale dorazí, najdou své přátele mrtvé - patrně udušené unikajícím plynem z podloží. Jakmile se ale se vším svěří rodičům, láva z nitra hor prorazí na povrch a ohnivá řeka se řítí se na město. Jedinou záchranou pro město jsou jen jejich rodiče, John (Ian Ziering) a Lori (Valérie Valois) ... Když jsem film dokoukal, tak jsem si tak nějak říkal - vyhaslá hvězda Beverly Hills a hořící láva - neviděl já jsem to náhodou už někdy. Až pak jsem si vzpomněl, že šlo o úplně jiný film na téměř stejný námět - Descent. A když nad tím tak přemýšlím, tak jsem v podobném katastrofickém filmu viděl i Shannon Doherty. Je to snad nějaká úchylka pro bývalé hvězdy Beverly Hills hrát v béčkových (nebo možná spíš céčkových) katastrofických filmech? Jinak Ohnivá řeka je hodně nepovedený film - některé scény snad ani autoři nemohli myslet vážně (na město se valí lávová řeka, všude lítaj "ohnivý" meteority, ale naše rodinka si řeší problémy s dospívajícími puberťáky. Nebo - dům je celý zničený, zavalený vrstvou popela - kromě jediné věci, rodinné fotografie která přežila všechno. Ach jo...(31.5.2011)

• marv.

Je to hodně slabý Béčko. Nepovedené efekty a nad některými věcmi zůstává rozum stát. A ty scény :-( _Čekal jsem od "Stýva", že něco zahraje, ale asi se nesešel s filmem.(3.5.2010)

• arcticsky

Typické pro TV "akční drama" - zoufale bez spádu a pořádné akce.(9.5.2011)

• Lacike

Pozrel som si to vdaka Stevovi z BHcka, ale take peklo som necakal. Katastroficky film v ktorom hraju piati herci a kazda jedna trikova scena sa odohra mimo dohladu kamery a len neskutocne prehravajuce pohlady hercov nam maju naznacit, ze sa deje nieco hrozostrasne.(5.12.2009)

• RetroMan

Pokud chcete vidět film s 5 lidmi, přičemž jeden z nich je náš známý Ian Ziering, máte možnost. V tomto filmu má Ian na sobě záchranářský oděv s dýchací maskou, mluví odborně o vulkanologii a k tomu se snaží vychovávat své dvě děti a usmířit se s manželkou. Tedy něco, co v Beverly Hills neuvidíte. Je k vidění, jak střílí protilavinovou střelou do vodní přehrady, první ránu netrefí, druhou musí trefit jeho syn a Ian s vyceněnými zuby potvrdí znovu synovu střelu do téhož místa. Efekty nestály za nic (postupující láva, herci před fotografií přehrady). Jednou z věcí, které jsem nerozuměl byl sopečný popílek, který tloukl na dům a na auto jako kroupy (ale jen někdy) a druhou věcí byl hrozný dabing jeho dcery Emy. Hlášky jsou úžasný, proto doporučuji koukat se na film jako na zábavný film o tom, jak jedna psychicky labilní rodina zachraňuje město před erupcí podzemní sopky. Je dobře, že ostatní lidé nejsou vidět ...(5.7.2010)

• ujec

Film s 5 hercami, ak nerátame fotografie babičky. Scenár - nezmysel, réžia - nezvládnutá, trikové zábery - jedny z najslabších aké som videl, výkony hercov - slabé, dialógy - mnohokrát úplne zbytočné. Tento film mohol byť kĺudne nemý - nemal čo povedať.(16.6.2010)

• johnyremi

Naprosto dementní film.(3.5.2010)

• SaiHuri

Hmm, periferně jsem při práci na PC dokoukal :)(9.5.2011)

• complex

a ďaľšia klasická nízkorozpočtová sračka... skoro sa to nedalo ani pozerať, ale aspon jednu hviezdičku tomu dávam, pretože na rozdiel od niektorých ďaľších katastrofických sračiek to malo aspon o kúsok lepšie grafické prevedenie... ale inak človek pri pozeraní tohto filmu chce byť slepý a hluchý...(16.6.2011)