Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec - jenom musí projít testy na fyzickou odolnost. Jednou v noci zůstane Marvin v celé budově sám a přijme tísňové volání na číslo 911. Sám se přižene zabránit loupeži. Lupiči uprchnou a Marvin, který je pronásleduje, má strašnou havárii v autě. Zachrání ho výstřední doktor Wilder který bádá nad změnou genetického kódu. Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavý jak ten čas jde. Tenhle film jsem viděl asi nikdy když mi bylo 12 let a dost jsem se bavil a po dnešní projekci jsem si říkal, ježiš tohle mě rozesmívalo? Teda neříkám nebylo to moc dobré ale jako slabší průměr to jde. Sem tam vtipný moment(Adam Sandler nebo ten idiot c pochodní) a občas strašně trapnej moment(scéna s kozou). Za mě průměr. ()

Jinpachi 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitel je stejně dobrý herec a stejně uvěřitelný jako herec psychiatrické léčebny a někdy je sympatický a charismatický jako tele přežvykující mentolovou žvýkačku. Zezačátku to vypadlo slibně, člověk sem tam měl na tváři známku šklebu jako starý a zoufalý otec po čtyřicetiletém soužití se ženou u okna, kdy si představuje, že svou ženu rdousí. Ale to je asi tak vše, jinak to bylo prosté jako návštěvníci cukrárny, v domnění, že jsou v papírnictví. ()

Reklama

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Za mé hodnocení se sice možná budu nesnášet, neboť při mé lásce k Příběhu je to hodnocení opravdu vysoké. Příběh, který stojí absolutně za prd zachraňuje jednoduchý fakt, a to ten, že jsem se musela opravdově smát - ať už té stupidní taškařici s kozou nebo s tou rukou v pr... v zadku :-) Tohle je jednoduše komedie, která sice nemá na tu inteligentnější zábavu vůbec žádné eso v rukávu, ale faktem tady zůstává, že pobaví. Ne sice celou hodinu a půl, občas si samozřejmě řeknete: kdo takovou blbost mohl chtít vůbec natočit? ale jistým způsobem to zábavné bylo, na tom trvám... ()

902 10 

všechny recenze uživatele

rob schneider je sice docela dobry herec (narozdil od mizerneho adama sandlera), mlatit s sebou o zem a predvadet epilepticke zachvaty dovede docela obstojne, jeho problem je bohuzel v tom, ze jsou jeho filmy neuveritelne nudne (narozdil od neuveritelne zabavnych sandlerovek). tak co s tim? asi nic... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia s Robom Schneiderom, ktorý tu predvádza pre neho tak typické grimasy a humorné pózy. Opäť hodnotím takým spôsobom, že sa nedívam na nič iné, len na dávku zábavy a to presne očakávam od komédie. Príbeh je veľmi nadnesený a miestami až absurdný, čo nie je vzhľadom k tomu, že sa chce divák len pobaviť a u filme si oddýchnuť vôbec na škodu. A černoch neustále hovoriaci o rasizme ma tiež parádne pobavil. Ešte spomeniem krásnu Colleen Haskell, ktorú som zbožňoval v "Kto prežije." Pristalo jej to tu a nepodala vôbec zlý herecký výkon. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Když Marvin (Rob Schneider) na začátku filmu jde běhat, hraje píseň „Eye Of The Tiger“ od Survivor, která je spojována s filmem Rocky (1976). (griph)
  • Ve scéně, kdy Marvin (Rob Schneider) dával pokutu autu, prochází kolem žena s kabelkou, která se objevila střídavě na pravém a levém rameni. (OweLord)

Reklama

Reklama