Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

buchli 

všechny recenze uživatele

Vtipné, roztomilé, místy slzopudné... ale mám pocit, že za 2 týdny si z Happythankyoumoreplease budu pamatovat Joshe s podivným strništěm/vousem a Malin bez vlasů... a to, že to bylo v New Yorku. Možná toho černouška, ale tím si nejsem úplně jistá. Prostě zmizí v zástupu téměř identických indievypadajících komedií. Výhra. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Byla jsem docela překvapená, když jsem viděla, že tam hraje Josh Radnor a pak když jsem zjistila, že to ještě i napsal i zrežíroval, tak mu za to skládám poklonu. Ale nemohla jsem si pomoct, v Joshovi jsem pořád viděla neoholeného Teda Mosbyho. Jinak docela příjemné překvapení, romantická komedie smíchaná s dramatem, dobře se to sledovalo. Jediná věc, která mě tam rozčilovala, ale to nebyla chyba filmu, byla postava kterou hrála Malin Akerman, tu ženskou prostě nemůžu vystát. 3* ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sympatický film o bloumání New Yorkem i životem. Postavičky jsou zajímavé, ale hodně mi to připomíná HIMYM. Nejen tím, že je to od Joshe Radnora, nebo tím, že hlavní hrdina Sam je prostě jenom zarostlej Ted, ale i tím jak to celkově vypadá. Dobře se na to kouká. Kate Mara se mi líbila. A za myšlenku, kterou si řeknou na závěr v baru se mi to dostává souhrně na slušných 70% ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Sadness be gone, let's be people who deserve to be loved, who are worthy, cause we are worthy. Při troše nadsázky lze říct, že si Josh Radnor hraje na novodobého Woodyho Allena a docela mu to jde. Dlouhou dobu tahle vztahová mozaika vypadala na solidní průměr, ale závěr dokázal vnést do jednotlivých příběhů i emoce, takže nezbývá nic jiného, než zatleskat Joshovi za sympatický režijní debut a čekat, jaké příběhy ze života nám bude vyprávět příště. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že ten film má v sobě to, co mě na seriálu How I Met Your Mother hrozně štve. Myslím tím postavu Joshe Radnora, která je pokaždé hrozně nad věcí, ale pokaždé absolutně zkrachuje. Tady je to stejnej problém, ale během pár minut se z toho vymaní a vznikne z toho klasicky příjemná, nezávazná romantická komedie, která se kupodivu i hezky sleduje až do konce. Na Joshe parádní debut a pokud by to byl nový Woody Allen, vůbec bych se nezlobil. Dialogy vtipné a chytlavé, postavy zajímavé a natočeno je to také dobře. Jen to neustálé psaní jednoho scénáře za druhým a ne pravidelný přepis pět let starého nápadu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama