Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů tohoto žánru, který jsem kdy viděla. Neobvyklé prostředí pro zrození čehokoliv, natož lásky, je pohřební služba elvisova táty, který je už hodně nemocný a Elvis se tak musí o rodinný podnik starat sám. A pak je tu dívka, kterou matka od malička tahala po pitomých soutěžích krásy a ona tenhle život prostě nechce. Poruchu příjmu potravy jí také naordinovala matka. Elvis, který příliš brzy dospěl se od Anabelle učí být dítětem a Anabelle si za to od Elvise bere svobodu a obyčejný život. Užívají si spolu, zamilují se, dokud nepřijde lživá zpráva o elvisově smyšlené úchylce. Elvis jde za katr a když je konečně venku nakonec zůstává úplně sám a nemá pro co žít... Vlastně jsem film jako je tento, ještě nikdy neviděla. Je to jediný svého druhu. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Opravdu krásně romantický až neamerický snímek o střetu dvou lidí ze zcela odlišných světů. Podivína, který se stará o otce a skomírající balzamovací službu a budoucí královny krásy. Nemělo by to fungovat ani lidsky ani filmařsky, ale ono to funguje a příjemně se na to dívá. Kupodivu se mi víc než vztah Anabelle a Elvise líbil vztah Elvise a jeho táty. ()

Reklama

dormouse 

všechny recenze uživatele

Hrůzný příběh o tom, jak se zdánlivě sympatický a chytrý mladík Elvis nechá oblbnout sobeckou a úplně, ale úplně blbou blondýnou Anabelle s plochým bříškem, která celou dobu jen fňuká nebo si maluje oči či jiné části těla. Marně se nás snaží režisér přesvědčit dlouhými záběry na Anabellin obličej, že dívka přemýšlí, pod tím hladkým čílkem neprolétla myšlenka za celý její panenský život. Dokonce ji podezírám z toho, že neumí číst, protože si spletla kukuřici se slunečnicí. Film je koukatelný asi prvních patnáct minut, do chvíle, kdy se Anabelle probudí v márnici, poté následují muka i pro otrlého filmového fanouška. Postavy jsou absolutně ploché, nepřesvědčivé a chovají se v lepším případě nelogicky nebo klišoidně, v horším případě nelogicky a klišoidně dohromady. Nemám nic proti limonádám, ale tohle je velmi nechutná limonáda s velkýma bublinama, odpornou pachutí aspartamu, a v žaludku mne tlačí a nutí na zvracení ještě teď. Jedna hvězdička pro skvělého Joe Mantegnu., ()

loliti 

všechny recenze uživatele

Nevšedný príbeh s čarovnou atmosférou. Elvis bol presne ten typ chlapca, ku ktorému by som sa schovala, ak by som potrebovala byť chvílu osamote, ale zároveň sa sama necítiť. Prostredie, v ktorom žil na mňa pôsobilo úžasne upokojujúco. A ak by som mu tiež mohla vymalovat dom a zasadiť pole plné slnečníc, kludne sa zdržím aj dlhšie... povedzme, navždy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Krásné romantické drama. Sympatická dvojice jak herců, tak jejich postav, která se seznámí v antiromantickém prostředí. Krásná práce s kamerou a barvami. Film jsem si skvěle užívala a stoprocentně si zaslouží plný počet. Jen mě udivuje, že ho vidělo tak málo lidí, když se jedná o něco nového, zajímavého, nádherného a z čeho mám zvláštní pocit ještě den poté. Podle mě zatím nejlepší role Blake Lively (která jí podle mě měla odstartovat skvělou kariéru, což se myslím právě teď děje, ale mám obavy, že spíše kvůli účasti na Gossip Girl), kde mi nepřišla až tak strašně povrchní jako v GG, míň "děvka" než v The Town a míň puberťácká než v Sesterstvu putovních kalhot :D ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama