Reklama

Reklama

Jessica se přestěhovala do osmipatrového domu v Los Angeles. Nájemníci se zdají být na první pohled velmi přátelští, jenže když se Jessica stane svědkem několika strašlivých úmrtí, musí stůj co stůj vyřešit tajemství tohoto domu. Dante možná není ta nejluxusnější budova v Los Angeles, ale to, co mu chybí k dokonalému stylu, dožene v barvách. Když se Jessica nastěhuje dovnitř, místní až příliš starostlivý správce Ed jí dá několik užitečných tipů, jak se v budově pohodlně a bez obtíží s ostatními zabydlet. Sousedé se zdají být neobyčejně milí. Ale proč má vždy videokamerou posedlý podivín Randal namířený objektiv právě na ni? A co skrývá tajnůstkářský umělec Evan? Později začnou nájemníci v budově Dante umírat těmi nejhrůznějšími způsoby. A tak se Jessica pustí do šíleného úkolu – vyřešit záhadu tajemné budovy dřív, než se sama stane obětí zlovolného prokletí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, bydlet v baráku, kde všichni ví všechno, to by bylo tedy peklo. Ups... Už fakt, že prvních cca 10 minut je naprosto zbytečných, a když protrpíte předlouhou titulkovou sekvencí, ubije vás dalších pár minut vložené reklamy na vůz KIA docela varuje. Pak ale trošku film jako zamrká okem, divák na chvilku zpozorní, aby nakonec usnul a když se po půlhodině vzbudí, zjistí, že se vlastně pořád nic nestalo. Nakonec se to dokodrcá k nějakému rozuzlení, které stejně už dávno očekáváte a naivně se probrodíte bahnem nicneříkajících keců během závěrečných titulků. Proč to mu nedávám odpad? Má to výbornou hudbu, určitou dobu to vypadá zajímavě a baví mě DJ Qualls. A snad třeba jednou přijdu na to, jaký smysl tam měly ty lesbičky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"India kdysi byla internetovou senzací.." - "Uváděla jsem politickou debatu jen v kalhotkách !!" ;) Soudě podle zdejšího většinového nezřídka krátkozrakého - A samozřejmě již tradičně nablblého Livingdeadova.. - hodnocení by podobná internetová publicistika nabídla nejspíš víc zábavy než tenhle překvapivě vůbec ne špatný horůrek s nádechem mysteriózna, ale já si troufám tvrdit, že přinejmenším dost zajímavý Kruh osmi skýtá mnohem víc, než by se mohlo na první pohled zdát, byť tedy myslím, že ta primární velmi chytrá a dějově potenciálně nesmírně nosná myšlenka mohla být tvůrci využita podstatně lépe.. S lepším skriptem by se možná Stephenu Craggovi zadařilo udržet napětí až do toho finále, kdy do sebe všechno (ne)začne se skřípěním zapadat.. Takové malé a milé déja vu se silvestrovským Zdrojovým kódem.. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jessica se nastěhuje do nového domu, a i když jí stávající obyvatelé velmi vřele přijmou mezi sebe, přijde jí, že je v domě něco podivného. A opravdu, po pár hodinách nalézá jednoho z nových přátel na chodbě mrtvého. Po příjezdu policie je ale mrtvola pryč, a vše vypadá jen jako Jessičina halucinace. Jenže po odjezdu policie nachází Jessica další mrtvolu. Neskrývají obyvatelé domu nějaké tajemství? ... Takovéto filmy mám docela rád, ale Circle of Eight patří k těm slabším. Hororová atmosféra je tu velmi slabá (divák tak chvilkama zívá nudou), a to "překvapení" na konci je (bohužel) až úplně na konci (možná by se autoři měli nejdřív mrknout na podobně laděný Triangle). Ani herecké obsazení mi moc neseděla, a i když jako hlavní hvězda je "prezentován" DJ Qualls, jeho role je až moc zbytečná... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek trochu čerpá z japonských hororových počinů, ale jinak se snaží jít svou cestou. Tu cestu si ale vybral poněkud kostrbatou. Atmosféru a tempo si poctivě drží. V ději se však dá občas ztratit. Originalita žádná a tak když se zase zorientujeme, jsou si určité věci předvídatelné. Kdyby se tvůrci vyhnuli té ponuré zmatečnosti, možná by to dopadlo daleko lépe. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak toto som pôvodne nechcel pozerať. Neviem ako ostatní moji kamaráti, tiež neandrtálci, ale ja určite nie. Jednoznačne a nemusí byť o tom ani referendum, je lepšie si dať polievku vifonku, udržiavať oheň a následne zaspať spánkom nespravodlivo plešatých. Tento hlúčik televíznych hercov, čo sa tu nazbierali ako hnis, o plátne kina môže akurát tak snívať a vízia ich budúcnosti je točiť sa donekonečna donekonečna donekonečna a ešte ďalej na tom DVD, na ktoré napália tento pokus o film. Dva krát wottfák. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Na produkci filmu se podílelo Mountain Dew Green Label Studios, které díky tomu do filmu protlačilo i svůj nealkoholický nápoj Mountain Dew. (SOLOM.)

Reklama

Reklama