Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (384)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo zabije před plavbou racka, bude mít smůlu aneb svobodná matka uvězněna se Sisyfovým zadáním v časové smyčce. Proč ne, atmosféru má tahle mořská pocta Osvícení hutnou i za pár šupů, ale nesměla by za vším stát ta zpropadená geometrie. Nejdřív skupinka lidí vjede na jachtě jménem Trojúhelník do trojúhelníku bermudského, kde se všichni začnou točit v bludném kruhu, až má z toho divák z mozku rotující krychli a neodbytný pocit, že si z něj kombinující režisér Smith dělá jen kolmými úsečkami z vnějšku orámovaný kosočtverec.. Závěr vnesl do Tajemné záře u Floridy mlhavé jasno, ale zůstávají dvě otázky. Kterou z Jess jedoucích v autě hodil na konci převozník/taxikář do přístavu a kde byl Miro Žbirka..? ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento film ma nebavil rovnakým spôsobom ako Los Cronocrímenes. Napätie ok, atmosféra tiež, dokonca aj herci, ale je to stále o tom istom a záverečná pointa by musela byť ešte o niečo silnejšia, aby plne vynahradila neustále deja vu. Alebo aspoň o to jedno kolečko menej a bolo by to za štyri. 65% ()

Reklama

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Buď mi niečo uniklo (a to som veľmi pozorne sledoval!!!), alebo scenáristom šlo len o zápletku a nie o to, aby to presne sedelo :-) Inak plytký príbeh, plytké postavy, iba to more bolo hlboké :D nevýrazná (slabo uvažujúca) hlavná hrdinka, paradoxne je tu veľmi dobre budovaná atmosféra s vhodným hudobným podkladom. Dokonca film ani chvíľu nenudí, bo stále ste v očakávaní ako bude vysvetlené, čo sa práve deje. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nádherně schizofrenní a halucinační příběh, který jako kdyby vypadl z pera pana Kinga. Přiznám se, že ze všech těch časových smyček nejsem úplně moudrý, ale je mi to fuk, neřeším to, prostě se mi to líbilo a dobře se mi na to koukalo a basta. Filmu byl možná inspirací Nietzsche se svou problematickou myšlenkou "věčného návratu téhož", nebo to byl možná jen spotřební brak a příležitost pro jednu hezkou bloncku ukázat se v tílku. Každopádně ale skvělá relaxačka před spaním, kterou mi pokazily jen dvě věci. Zaprvé - ruční kamera v rukou nějakého škubajícího se dementa, kvůli které dávám hodně slabé čtyři, i když jinak bych šel o hvězdu výš. Narazit to prase na kůl. Zadruhé - onen vládce větrů Aeolus, Římany (a Američany) zparchantělé jméno řeckého Aiola, nebyl otcem Sísyfa, to byl zase jiný Aiolos. Ale koho to dneska zajímá, že jo... ()

castor 

všechny recenze uživatele

I přes velmi slušný začátek mě Triangle o svých kvalitách příliš nepřesvědčil!! A nebylo to jen proto, že jsem se v něm ne vždy orientoval.. Naštěstí leccos vytáhne pohled na Melissu George, okatou, vyzývavě oblečenou slečnu, která splňuje žánrová klišé tím, že ráda leze a prozkoumává temné místnosti, od kterých by jiní šupem utíkali. Hlavně ale nabízí poměrně zajímavý námět. Další z britských nadějných tvůrců Christopher Smith už kdysi potrápil Franku Potente v Metru, teď bych v jeho podání ale uvítal spíš nějakou přehlednou vyvraždovačku, a ne mnohdy jen na efekt natočený „smyčkový experiment“.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama