Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (570)

imf 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou v romantických komediích dvacet let za opicema, což je jedině dobře, protože narozdíl od amerických prefabrikátů se stowattovými úsměvy a vyluxovaným scénářem ještě pořád nezapomněli jak zvládnout situační i konverzační humor. Hraje se dost na jistotu, ale s dobrým nápadem do začátku (rozbíjení vztahů na objednávku), exotickým prostředím a sympatickou hlavní dvojicí si můžete dovolit jet občas na neutrál. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Klaus Badelt: 1. Love Theme ,2. Bodyguard ,3. Juliette's Theme ,4. Going For A Ride ,5. Bicycle Chase ,6. Rapproachment ,7. Plane to Vegas ,8. Beginning to Fall ,9. Spying Bums ,10. Carjacking ,11. Wedding Dress ,12. Monaco ,13. Don't Cry ,14. Debts ,15. Near Kiss ,16. Nuts ,17. Matteo ,18. Two of Us ,19. Digging In the Dirt ,20. Desert Village ,21. Dunes ,22. Elevator, ()

Reklama

Greg 

všechny recenze uživatele

“Je déteste le roquefort. J'avais jamais vu Darty Dancing. Pour moi George Michael est un chanteur de merde. Ma cuisse fonctionne bien. Je sais pas si je suis assez bien pour toi. J'ai pas de jet. J'ai pas d'appart, je vis dans mon bureau... Je sais pas comment je vais faire si je peux pas te voir chaque jour.“ Tak to jo, takhle vypadá současná francouzská komedie. A to není vůbec špatné. Má to příběh, má to romantiku, má to dobrý konec a hlavně má to vtip! Určitě bude většině diváků u na začátku jasné, jak to dopadne, ale zrovna tady mi to vůbec nevadilo. Mezi ústřední dvojicí v podání Vanessy Paradis a Romaina Durise vše klape, tak jak má a oběma jejich role skvěle sedí, stejně jako jejich kolegům ve vedlejších rolích. Soundtrack je také ušitý přímo na film, akorát George Michael není zrovna můj šálek kávy. A celý film pak vkusně dokresluje luxusní prostředí monackého knížectví. Jo, tohle je příslib do budoucna, takže se dá říct – jen tak dál! ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Je to komedie, i když první třetina filmu tomu tak docela neodpovídá. Je to komedie, které bych přidělil přívlastek "z nouze ctnost". Nebo ještě lépe, "mezi slepými jednooký král". Chci tím říct, že komedií (především těch zámořských) se rodí ročně sice hromady, ale jsou povětšinou stupidní. Kvalitních komedií s inteligentním humorem a opravdu vtipných se rodí v posledních desetiletích stále méně a méně, a to i v evropských končinách (dnešní generace scénáristů už asi ztratila smysl pro vkusný humor), a (K)lamač srdcí snad tedy patří mezi ty vkusnější, nám náročnějším evropanům bližší, i když s odřenýma ušima. Éra opravdu humorných, milých francouzských (italských) scénáristicky, režijně a herecky propracovaných komedií je nenávratně pryč. Bohužel. Ani kvalitní chléb bez náhražek už v obchodech nekoupíte. Je "divná" doba ... ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se říct, že to co kdysi udělal režijní debut Láska nebeská od britského Richarda Curtise, tak to letos udělal debut francouzského Pascala Chaumella. Dokázal téměř mrtvý romantického žánr postavit na nohy, přidat mu trochu inteligentního humoru a sem tam jiný než francouzský akcent. A hned máme všichni romantickou náladu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno